Mens

Beter & efficiënter samenwerken
Persoonlijke ontwikkeling
Coaching
Leiderschapsontwikkeling
Assessments
Zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling is nodig zodat jouw medewerkers het beste uit zichzelf halen! ‌Het zijn de mensen binnen organisaties die het mogelijk maken, zij zijn de spil van het bedrijf. ‌Wij houden ons in essentie bezig met de soft skills van mens en organisatie. Want als een Mens gelukkig is binnen jouw organisatie draagt dat bij aan het succes van jouw bedrijf.

Is jouw organisatie in shape?

Doe de MIOO Quickscan en krijg direct inzicht waar je als organisatie staat en mogelijke kansen liggen tot verbetering.

Doe gratis de MIOO Quickscan 
Hoe?
Door jouw organisatie niet te veranderen, maar te optimaliseren! Met onze eigen ontwikkelde oplossing analyseren wij organisaties/afdelingen en draaien we, op basis van de resultaten, aan de juiste knoppen om jouw bedrijf/organisatie nog meer te laten bloeien en groeien.
Wat maakt ons uniek?
Wij geloven niet in quick wins en half werk. Met alleen een software-oplossing of alléén gelukkig personeel heb je nog geen optimaal presterende organisatie. Onze ervaring leert dat de combinatie en juiste balans tussen Mens (M), Informatiemanagement (I), Organisatie (O) en Opleiding (O) zorgt voor meer winstgevendheid. 
‌Deze totaaloplossing noemen wij MIOO en zetten we vanuit EPAHS met veel enthousiasme en succes dagelijks in.
Onze MIOO aanpak
Mens
Wij optimaliseren de prestaties van de werknemers binnen organisaties. Meer efficiëntie, meer effectiviteit. We richten ons op persoonlijke ontwikkeling, coaching en leiderschapsontwikkeling. Doormiddel van het persoonlijke EPAHS assessment brengen we de competenties per persoon in kaart. Wat zijn de sterke en zwakke punten van het team? Neem vrijblijvend contact op
Wat kan EPAHS voor jouw organisatie betekenen?
Meet EPAHS
EPAHS is een team van ervaren specialisten. Wij hebben een unieke formule ontwikkeld die jouw organisatie succesvoller, duurzamer, winstgevender en toekomstbestendiger maakt.
Laat je adviseren
Wie gingen je voor?
 Lees deze voorbeelden uit de praktijk en laat je overtuigen.
Een voorbeeld uit een organisatie
Lees meer
Een voorbeeld uit de zorg
Lees meer
Een voorbeeld uit het onderwijs
Lees meer

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature