Over ons

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌
Wij zijn hét organisatie adviesbureau dat alle gebieden weer in balans brengt.

EPAHS staat voor duurzaam veranderen en daar ondersteunen wij organisaties bij. Om die reden omarmen wij de Sustainable Development Goals (SDG’s) in onze bedrijfsvoering en gebruiken wij deze als ons kompas naar onze klanten.

‌Gelukkig en goed functionerend personeel, altijd en overal volledig inzicht in al je data en processen en het gevoel hebben dat je alles onder controle hebt. Laat ons de efficiëntie en effectiviteit verhogen, zodat jij weer de vrijheid van ondernemen voelt. ‌Hoe? Met een team van ervaren deskundigen. ‌Stuk voor stuk professionals die de MIOO-aanpak ademen en die door hun ‌unieke kennis een waardevolle bijdrage leveren aan de optimalisatie van organisaties!‌

EPAHS staat voor duurzaam veranderen en daar ondersteunen wij organisaties bij. Kleine aanpassingen kunnen al een grote impact hebben, kosten verlagen en zelfs invloed hebben op de veerkracht van de organisatie.

Wij ondersteunen jouw organisatie graag bij het beheersen en verbeteren van duurzame prestaties. Dit doen wij door het implementeren van de Sustainable Development Goals. Benieuwd hoe ze toegepast kunnen worden binnen jouw organisatie? Onze experts gaan graag in gesprek!

Samenwerkingsverbanden

Wij geloven in verbinding, daarom werken wij samen met verschillende partners. Stuk voor stuk succesvolle professionals die we heel goed kennen en die graag met ons samenwerken. Om zo elkaar te versterken, te inspireren en uit te dagen. Want samen bereik je meer. Door met hen waardevolle kennis te delen kunnen wij echt passend maatwerk leveren aan onze klanten.

Ook bij onze partners stroomt het gedachtegoed van de MIOO-filosofie van EPAHS door de aderen. We zijn volledig op elkaar ingewerkt. Dus kiest u ervoor uw organisatie door ons te laten optimaliseren, dan heeft u altijd EPAHS als direct aanspreekpunt.