Proces-
management

Procesmanagement brengt de juiste procesinrichting tot stand. Processen, structuren, systemen zijn abstracte begrippen, maar eenmaal blootgelegd wordt goed zichtbaar welke belangrijke rol ze spelen in jouw organisatie én welke relatie ze hebben tot de strategie van het bedrijf.

Bedrijfsprocessen en de systemen waarmee wordt gewerkt moeten de bedrijfsvoering maximaal ondersteunen.

Onze visie

Denken (of leren denken) in processen is waardevol: veel waardevoller dan denken in teams of afdelingen. Door het proces te volgen, komt de klant centraal te staan. Denken en handelen vanuit een procesperspectief zorgt ervoor dat er winst behaald kan worden.

 

Doel
EPAHS denkt vanuit het geheel. Geen eilandjes, geen losse eindjes. We bieden procesmanagement van A tot Z en helpen je graag om:

De huidige processen in kaart brengen en analyseren
Het gewenste proces te beschrijven
Integraal advies te formuleren over de weg van de huidige situatie naar de gewenste situatie
Indien gewenst dit advies te implementeren
Uw medewerkers kennis te laten maken met proces-denken

 
Voor wie
Voor managers, bestuurders en adviseurs die gedegen inzicht willen krijgen over optimale inrichting van processen, inclusief een analyse van de resultaten op lange termijn.
 
 
Aanpak
EPAHS gaat er vanuit dat proces-denken altijd gericht is op de behoeften van jouw klant. We doorlopen samen met jou het proces door de ogen van de klant. De inzichten die we hieruit halen, vormen samen met de strategie, het primaire proces, de onderliggende processen en de rollen binnen jouw organisatie het startpunt voor een succesvolle, integrale visie op procesinrichting. Taaie materie? Dat klopt. Maar bovenal zien we dit als een uitdaging waar we graag mee aan de slag gaan.

‌Wil je eens van gedachten wisselen of verder praten over procesmanagement, maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek en we vertellen je graag meer over onze aanpak en het te verwachten resultaat.

Onze Procesmanagers

Edwin

Edwin Stolk

Edwin is sociaal, gedreven en analytisch, weet met zijn sterk empathisch vermogen het uiterste uit medewerkers en te halen en zet hen hierdoor in hun kracht. Edwin is een energieke en gedreven man en gaat altijd voor het maximale resultaat.

Aanpak en kosten
Wij gaan graag in gesprek over de diverse opdrachten, vraagstukken en projecten waar een ervaren procesmanager voor wordt gezocht. Naar aanleiding van dit vrijblijvende gesprek word er besproken wat we voor elkaar kunnen betekenen en kan er een passend voorstel worden uitgewerkt. Na presentatie van dit voorstel zal het traject en de kostprijs bepaald worden.

Wil jij weten wat onze procesmanagers voor jouw project kunnen betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ‌onderstaand contactformulier.

‌Je mag ons ook altijd bellen, we leggen je graag meer uit.