Organisatie

Efficiënter werken
Verbeteren van de cultuur & de sfeer
Ziekteverzuim verlagen
Omzet verhogen
Klantvriendelijker worden
Transities vereenvoudigen
SDG Implementatie
Het bedrijf, de organisatie, de instelling: het zijn in feite abstracte begrippen. Concreet gezegd bestaat een organisatie uit mensen en middelen. De inzet van deze mensen en middelen moet in balans zijn, denk hierbij aan o.a. de processen, de structuur en de cultuur. Waar kan het beter? Waar kan het efficiënter? Hoe maken wij jouw organisatie succesvoller? Door het vooral niet te veranderen, maar te optimaliseren.

Is jouw organisatie in shape?

Doe de MIOO Quickscan en krijg direct inzicht waar je als organisatie staat en mogelijke kansen liggen tot verbetering.

Doe gratis de MIOO Quickscan 
Hoe?
Door jouw organisatie niet te veranderen, maar te optimaliseren! Met onze eigen ontwikkelde oplossing analyseren wij organisaties/afdelingen en draaien we, op basis van de resultaten, aan de juiste knoppen om jouw bedrijf/organisatie nog meer te laten bloeien en groeien.
Wat maakt ons uniek?
Wij geloven niet in quick wins en half werk. Met alleen een software-oplossing of alléén gelukkig personeel heb je nog geen optimaal presterende organisatie. Onze ervaring leert dat de combinatie en juiste balans tussen Mens (M), Informatiemanagement (I), Organisatie (O) en Opleiding (O) zorgt voor meer winstgevendheid. 
‌Deze totaaloplossing noemen wij MIOO en zetten we vanuit EPAHS met veel enthousiasme en succes dagelijks in.
Onze MIOO aanpak
Organisatiestructuur
Hoe breng je structuur aan in een bedrijf? Een goede organisatiestructuur is van belang voor zowel de bedrijfprocessen als voor de medewerkers van de organisatie. Wij helpen je bij het opzetten van een flexibele organisatiestructuur. Samen leggen we het basis fundament voor jouw organisatie aan de hand van een stappenplan.
Wat kan EPAHS voor jouw organisatie betekenen?
Meet EPAHS
EPAHS is een team van ervaren specialisten. Wij hebben een unieke formule ontwikkeld die jouw organisatie succesvoller, duurzamer, winstgevender en toekomstbestendiger maakt.
Laat je adviseren
Wie ging je voor?
 Lees deze voorbeelden uit de praktijk en laat je overtuigen.
Een organisatie
Lees meer
Een productiebedrijf
Lees meer
Een zorginstelling
Lees meer

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature