Loopbaancoaching

Van de zeventien miljoen mensen in Nederland nemen er zo’n dertien miljoen deel aan de arbeidsmarkt. Welke positie heb jij eigenlijk tussen al deze mensen? 

Wat je mag verwachten van onze loopbaancoaches:

Ben je niet zeker of je op de juiste plek zit binnen de organisatie of ben je op zoek naar meer uitdaging? We helpen je graag om erachter te komen welke mogelijkheden de arbeidsmarkt jou te bieden heeft om zo meer uit je carrière te halen binnen je huidige of een nieuwe baan.

‌Meer dan ooit wordt van jou gevraagd om zelf de regie te nemen over je loopbaan. Het kan zijn dat je op enig moment vragen hebt over je huidige werksituatie. Wordt de functie minder boeiend? Wat zijn de doorgroeimogelijkheden? Voel je onrust of wellicht zelfs oververmoeidheid? Of ben je gewoon toe aan een verandering?
  Wat meet DISC
Lees meer
  Voor wie?
Lees meer
  Aanpak en kosten 
Lees meer
  Validatie & betrouwbaarheid
Lees meer
“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”
                                     
‌- Gandhi


Doel
‌Wij helpen jou en jouw medewerkers om erachter te komen welke mogelijkheden de arbeidsmarkt jou te bieden heeft om zo meer uit je carrière te halen binnen je huidige of een nieuwe baan. 

‌Voor gelukkiger personeel en een prettige werksfeer! Voor meer efficiëntie en effectiviteit op de werkvloer voor jouw en je medewerkers!
Voor wie
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of een volgende stap? Dan ben je van harte welkom bij EPAHS Loopbaancoaching. We brengen samen met jou al je vragen, twijfels en ideeën uitgebreid in kaart en laten zien welke invloed je zelf kunt uitoefenen op je omgeving, door op een krachtige manier jezelf te zijn. 
Aanpak
We beginnen bij het begin: met een intakegesprek waarin jouw persoonlijke doelen naar voren komen, in de vorm van een coachvraag. Heb je een goede klik met de coach? Dat is een voorwaarde voor een geslaagd coachingstraject: er moet wederzijds sprake zijn van een goed gevoel en vertrouwen. Tijdens het eindgesprek komt nogmaals de coachvraag naar voren: is je persoonlijke doel behaald? In overleg kan het project eventueel worden verlengd.
Onze Loopbaancoaches
Jacqueline Boots
Mensen werkgeluk laten ervaren is haar passie! Zij helpt mensen om een duidelijk beeld te krijgen van hun professionele ambities en welke stappen zij moeten zetten om die te bereiken. Haar missie is dat iedere medewerker een baan heeft die bij hem/haar past! 
Jan-Hindrik Hartman
Deze oprechte optimalisator is kundig en heeft het beste met iedereen voor. Er zal geen moment zijn van twijfel, Jan Hindrik is wat je ziet en wat je krijgt. Ga met hem in gesprek en ervaar hoe het is om gehoord te worden en hoe woorden in daden worden omgezet. ‌
Programma
Dit traject duurt maximaal vier maanden en bestaat uit zeven gesprekken van anderhalf uur. Voor de start vullen deelnemers een DISC-assessment in: hiermee wordt een persoonlijk profiel bepaald op basis van vier gedragsstijlen: dominant, invloed, stabiel en consciëntieus - een goede manier om zelfbewust met het traject van start te gaan.
Locatie & kosten
Samen met de coach wordt de gewenste locatie bepaald: dit kan zijn op het werk, bij de coach op kantoor of op een andere locatie. De kosten bedragen €1.625,00 voor het gehele traject.
Lees reviews
Vraag direct meer informatie aan over onze loopbaantrajecten!
Wil jij weten wat onze loopbaancoaches voor jou en jouw medewerkers kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie aan!
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ‌onderstaand contactformulier.

‌Je mag ons ook altijd bellen, we leggen je graag meer uit.
Bedankt voor het invullen van het aanvraagformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature