IT Specialist 

De aanpak van onze Informatietechnologie (IT) specialist is gericht op het begeleiden van de automatisering binnen alle fasen van uw bedrijfsprocessen. 

‌Consultancy, implementatie, engineering, support en beheer worden in eigen beheer ‌uitgevoerd, waardoor het samenspel tussen deze disciplines optimaal is en wij daardoor de door jou zo gewenste kwaliteit zullen bieden. ‌De onders­teunende activiteiten strekken zich uit over het gehele scala aan diensten dat rondom IT-activiteiten in uw organisatie voorkomen. Het beschikbaar hebben van een helpdesk tot het bieden van onderhoud en flexibel (aanvullend) systeembeheer tot totale uitbesteding van uw werkplek- en systeembeheer zorgen voor de nodige rust in uw bedrijfsvoering.

Onze IT diensten

In een wereld waarin het internet steeds meer centraal staat, speelt EPAHS in op de markt door verschillende online diensten te leveren aan haar klanten. Hierbij nemen we onze klanten zoveel mogelijk mee in de geweldige cloud-based oplossingen die op dit moment beschikbaar zijn.

MICROSOFT EXCHANGE (E-MAIL)
Onze samenwerkingspartner Pro Change Solutions is een geregistreerd Hosting Exchange reseller. Dit betekent dat wij onze klanten een op maat gemaakte e-mailoplossing kunnen bieden en deze kunnen aanpassen wanneer nodig. 

MICROSOFT SHAREPOINT (CLOUDOPSLAG)
Het veilig kunnen opslaan van data is voor iedere organisatie van groot belang. Door het kunnen aanbieden van een cloud-based omgeving voor de opslag van bestanden, bieden wij een veilige en volledige oplossing voor onze klanten. 

‌IAAS (INFRASTRUCTURE AS A SERVICE)
Bedrijven streven steeds vaker een flexibele ICT omgeving. Wij zorgen ervoor dat er in samenspraak met de klant een pakket op maat wordt opgeleverd. Er wordt gericht op cloud-based oplossingen zoals gevirtualiseerde serveromgevingen of werkplekken zodat de klant overal en altijd kan werken en zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van hun gegevens en de te gebruiken apparatuur. 

DOMEIN- EN WEBSITEBEHEER
Ook op het gebied van domein- en websitebeheer leveren wij professionele oplossingen. Het beheer van deze omgevingen wordt gedaan in samenspraak met de klant. Het aanvragen van domeinen, opzetten van webhosting en beheer van websites m.b.v. CMS zijn enkele van de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)
Het is van belang dat de website van een bedrijf snel gevonden wordt op het internet en hoog in de Google-rankings staat. Wij bieden mogelijkheden aan om de zoekprioriteit van de websites van haar klanten te verbeteren. Dit zal resulteren in meer verkeer op de website en mogelijk meer nieuwe klantcontacten!

ONLINE BACKUP
‌Door de samenwerking met verschillende partners zijn wij in staat om elke dag automatisch een back-up via internet te maken. Al jouw bedrijfsgegevens worden via het internet, in het compleet beveiligde datacenter, opgeslagen en alle wijzigingen worden dagelijks toegevoegd.

  Wat meet DISC
Lees meer
  Voor wie?
Lees meer
  Aanpak en kosten 
Lees meer
  Validatie & betrouwbaarheid
Lees meer
Een solide IT-infrastructuur is de basis van je bedrijfsvoering!
Doel
‌Een solide IT-infrastructuur is de basis van je bedrijfsvoering. Het samenhangende geheel van je pc's, laptops, servers, netwerk, opslagmedia, printers, vaste en mobiele telefoons en uiteraard je telefoon- en internetverbinding moet op orde zijn om te presteren. Problemen in je ICT-basis kunnen je het leven aardig zuur maken en jouw productiviteit en die van je medewerkers flink afremmen. 

‌Wij zorgen voor een stabiele, betrouwbare IT-omgeving binnen jouw organisatie!
Voor wie
Voor organisaties, teams of afdelingen die begeleiding of consultancy zoeken of diverse IT (Informatietechnologie) vraagstukken hebben, die betrekking hebben op de automatisering van alle fasen binnen de IT-bedrijfsprocessen van jouw organisatie. 


Onze IT Specialisten
Jerry Jansen
Jerry is een rustige flexibele all-round ICT-beheerder en ontwikkelaar. Heb je ICT-problemen? Jerry heeft de oplossingen! Wil je iets speciaals ontwikkeld hebben? Jerry duikt er helemaal in en zorgt dat het voor elkaar komt!
Ricardo van Beveren
Ricardo optimaliseert de informatievoorziening met de mens als uitgangspunt. Oftewel: eenvoudig, gebruiksvriendelijk, maar wel volledig en ondersteunend aan de doelen van de organisatie. Ricardo sluit de kabels aan tussen mens, organisatie en ICT!
Aanpak en kosten
‌Geen enkele organisatie is hetzelfde. Een passende IT-infrastructuur blijft daarom altijd maatwerk. Bij ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Elk traject beginnen we met een uitgebreide kennismaking om uw organisatie en IT infrastructuur te leren kennen. Vervolgens vertalen onze IT specialisten uw wensen en eisen naar een op maat gemaakt plan van aanpak. Ook op basis van specifieke vragen kunnen wij een passend voorstel uitwerken.

‌ Of u nu een IT-infrastructuur in-house wilt of volledig ontzorgt wilt worden, het kan allemaal.
                                        
Lees reviews
Vraag direct meer informatie aan over onze IT diensten! 
Wil jij weten wat onze IT specialisten voor jouw afdeling of organisatie kunnen betekenen? 
‌Vraag dan direct meer informatie!
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ‌onderstaand contactformulier.

‌Je mag ons ook altijd bellen, we leggen je graag meer uit.
Bedankt voor het invullen van het aanvraagformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature