Verander

management

Verandermanagement zorgt ervoor dat het integrale proces, samen met de factoren ICT, organisatie en de mens, zichtbaar wordt.

Vooruitgang is de enige constante binnen organisaties. Gelukkig maar, want zo blijft jouw organisatie up-to-date van alle ontwikkelingen die voor jou relevant zijn.

Het is dan ook bij uitstek een thema dat voor iedere professional aan de orde is.

Wat je van onze verandermanagers mag verwachten
Onze verandermanagers zorgen ervoor dat het integrale proces, waarin tegelijk aandacht nodig is voor de factoren ICT, organisatie(structuur) en de mens, zichtbaar wordt. Gedrag en de interactie tussen mensen bepalen in grote mate het succes van vooruitgang. Jouw werknemers en de cultuur die heerst binnen jouw organisatie zijn essentiële factoren geworden. Vooruitgang (en daarmee in sommige gevallen een verandering of optimalisatie) wordt steeds meer gezien als een constante en wordt daarmee als een normaal onderdeel van de bedrijfsvoering beschouwd.

‌Een verandermanager van EPAHS kijkt niet zozeer naar de verbeteringen die moeten plaatsvinden, maar vooral naar welke kansen er liggen voor een organisatie. Hierbij betrekken wij jouw medewerkers, versterken wij hun verantwoordelijkheid en gaan wij een open dialoog aan.
 
 
Doel
‌EPAHS denkt vanuit het geheel. Geen eilandjes, geen losse eindjes. We bieden verandermanagement van A tot Z en helpen je graag met:
 
Een scherpe analyse
Integraal advies te formuleren over de weg van de huidige situatie naar de gewenste situatie
Medewerkers in hun kracht te zetten
De vooruitgang te laten zien, neer te zetten en goed af te ronden waarbij de mens centraal staat
 
 
Voor wie
Staat er bij jou een ontwikkeling voor de deur en weet je niet precies hoe je dit het beste kan aanpakken!? EPAHS kan je hierin ondersteunen. ‘Vreemde ogen dwingen’ is een uitspraak die hiervoor geldend is. Voor jouw medewerkers kan deze ontwikkeling zwaar vallen en dan is expertise een uitkomst. Natuurlijk begrijpen wij dat het even ‘slikken is’ om een externe los te laten op jouw organisatie, maar wanneer blijkt dat deze professional je daadwerkelijk helpt bij deze vooruitgang, problemen oplost, intern draagvlak creëert en zelfs de sfeer optimaliseert, dan ben je blij dat je hier extra aandacht aan hebt gegeven.
 
 

Geïnteresseerd?

Stuur ons een e-mail en vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op: info@epahs.nl