STAGE LOPEN BIJ EPAHS
VACATURE: MEEWERK STAGE 
1 DECEMBER 2020
Wij zijn opzoek naar studenten die deel willen nemen aan een uitdagende stage voor 6-12 maanden. EPAHS is het organisatie-veranderingsbedrijf van de toekomst! Wij helpen en ondersteunen organisaties, en zorgen dat medewerkers, teams, processen (organisatie of afdeling) beter gaan (samen) werken en klaar zijn voor de toekomst. 

‌Tijdens je stage zul je meedenken over productontwikkeling van assessments en trainingen, schrijven over (wetenschappelijke) items voor digitale nieuwsbrieven, meedenken over de vervolgstappen van organisatieontwikkeling kijkend naar trends in de toekomst & helpen bij de uitvoer van projecten (rapporten opstellen, vragenlijsten analyseren, trainingen bijwonen, adviezen bedenken etc.). Ben je gemotiveerd om het beste uit jezelf en de toekomst te halen? Stuur ons dan een mail naar info@epahs.nl met jou cv en motivatiebrief!

Bedrijfsomschrijving
Organisaties "in shape" brengen, dat is wat wij doen. Het beste uit mensen & processen halen met ons eigen MIOO concept. EPAHS is het organisatieveranderings bedrijf van de toekomst! Wij helpen en ondersteunen organisaties, en zorgen dat medewerkers, teams, processen (organisatie of afdeling) beter gaan (samen) werken en klaar zijn voor de toekomst.

Wat doen wij?
Wij zijn werkzaam op het snijvlak van organisatorische vernieuwing op zowel strategisch, tactisch als operationeel leiderschap en verandermanagement. Ons doel is om leiders, managers krachtiger en succesvoller te maken. Wij hebben hiervoor een eigen aanpak ontwikkeld; onze MIOO-aanpak. Deze heeft impact op de medewerker, organisatie, informatievoorziening en ontwikkeling van het bedrijf.
Wij nemen managers, leiders of medewerkers mee in een Life-changing-journey waarin constante ontwikkeling centraal staat. Wij inspireren, confronteren en ontwikkelen organisaties naar een hoger niveau.

Wat zoeken wij?
We zoeken een derde of vierdejaars (minimaal HBO) student Marketing en/of Communicatie en/of Media die affiniteit heeft met organisatiekunde en verandermanagement
Periode van 3-6 maanden: vanaf januari 2021 

Voldoe jij aan de volgende punten:
- In het bezit van een OV reisproduct
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Goed kan plannen en organiserend vermogen heeft
- Creatief en initiatiefrijk
- Stressbestendig & flexibel
- Fulltime beschikbaar
- Bij voorkeur wonend in de buurt van Alkmaar/Den Helder

Wat ga jij doen?
Tijdens de stage krijg je te maken met veel verschillende werkzaamheden. We zijn dan ook specifiek op zoek naar studenten die een meewerkstage zoeken, geen afstudeerstage. Hierbij wordt je begeleid door een medewerker van de afdeling.

De belangrijkste taken die je in ons team uitvoert:
- Meedenken over productontwikkeling van assessments en trainingen
- Schrijven van (wetenschappelijke) items voor digitale nieuwsbrieven
- Meedenken over de vervolgstappen van organisatieontwikkeling kijkend naar de toekomst
- Helpen bij de uitvoer van projecten (rapporten opstellen, vragenlijsten analyseren, adviezen bedenken etc.)

Wat bieden wij?
- Een uitdagende stage (3-6 maanden)
- Een informele sfeer in een gedreven team
- Eigen verantwoordelijkheid en begeleiding
- Ruimte voor eigen initiatieven
- Een stagevergoeding die markt conform is

Soort dienstverband: Parttime

Interesse? Stuur een e-mail naar info@epahs.nl of bel 088 - 50 17 100


Samenwerkingsverbanden
Wij geloven in verbinding, daarom werken wij samen met verschillende partners. Stuk voor stuk succesvolle professionals die we heel goed kennen en die graag met ons samenwerken. Om zo elkaar te versterken, te inspireren en uit te dagen. Want samen bereik je meer. Door met hen waardevolle kennis te delen kunnen wij echt passend maatwerk leveren aan onze klanten.

Ook bij onze partners stroomt het gedachtegoed van de MIOO-filosofie van EPAHS door de aderen. We zijn volledig op elkaar ingewerkt. Dus kiest u ervoor uw organisatie door ons te laten optimaliseren, dan heeft u altijd EPAHS als direct aanspreekpunt.
Pro Change Solutions
De ommezwaai
Zelf aan het stuur
JH Training en coaching

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature