Wij zoeken JOU!
vacature: sales manager nijmegen
10 augustus 2020
Bedrijfsomschrijving
Organisaties "in shape" brengen, dat is wat wij doen. Het beste uit mensen & processen halen met ons eigen MIOO concept. EPAHS is het organisatieveranderingsbedrijf van de toekomst! Wij helpen en ondersteunen organisaties, en zorgen dat medewerkers, teams, processen (organisatie of afdeling) beter gaan (samen) werken en klaar zijn voor de toekomst.

Wat doen wij?
Wij zijn werkzaam op het snijvlak van organisatorische vernieuwing op zowel strategisch, tactisch als operationeel leiderschap en verandermanagement. Ons doel is om leiders, managers krachtiger en succesvoller te maken. Wij hebben hiervoor een eigen aanpak ontwikkeld; onze MIOO-aanpak. Deze heeft impact op de medewerker, organisatie, informatievoorziening en ontwikkeling van het bedrijf.
Wij nemen managers, leiders of medewerkers mee in een Life-changing-journey waarin constante ontwikkeling centraal staat. Wij inspireren, confronteren en ontwikkelen organisaties naar een hoger niveau.

Wat zoeken wij?
Ben jij hét nieuwe gezicht van EPAHS? Een gedreven sales manager die vol overtuiging EPAHS op de kaart gaat zetten in Zuid-Holland. Het verkennen van de markt, bedrijven kennis laten maken met het MIOO concept en onze diensten onder de aandacht brengen. Je draagt mede zorg voor de commerciële activiteiten die vanuit de organisatie worden ontwikkeld en uitgevoerd. Binnen het netwerk ontplooi je commerciële activiteiten en bouw je aan de uitbreiding van het netwerk. Je rapporteert wekelijks de ontwikkelingen aan het sales team.

Voldoe jij aan de volgende punten:
- Gedreven en commerciële instelling
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Goed kunnen plannen en bezit organiserend vermogen
- Creatief en initiatiefrijk
 - Stressbestendig & flexibel
- Wonend in de buurt van Nijmegen

Wat ga je doen?
- Je werkt mee aan de groei
- Je ontwikkelt en bouwt het netwerk uit
- Je voorziet bedrijven in onze dienstverlening
- Bezoeken van events & netwerkbijeenkomsten
- Meedenken over de vervolgstappen van de marketing
- Helpen bij de uitvoer van evenementen
- Ondersteuning bij ontwikkelen van promotiemateriaal

Wat bieden wij?
- Een uitdagende sales functie met vrijheid
- Een informele sfeer in een gedreven team
- Eigen verantwoordelijkheid en begeleiding
- Ruimte voor eigen initiatieven
- Een markt conform salaris met bonusregeling

Interesse? Stuur een e-mail naar info@epahs.nl of bel 088 - 50 17 100
Samenwerkingsverbanden
Wij geloven in verbinding, daarom werken wij samen met verschillende partners. Stuk voor stuk succesvolle professionals die we heel goed kennen en die graag met ons samenwerken. Om zo elkaar te versterken, te inspireren en uit te dagen. Want samen bereik je meer. Door met hen waardevolle kennis te delen kunnen wij echt passend maatwerk leveren aan onze klanten.

Ook bij onze partners stroomt het gedachtegoed van de MIOO-filosofie van EPAHS door de aderen. We zijn volledig op elkaar ingewerkt. Dus kiest u ervoor uw organisatie door ons te laten optimaliseren, dan heeft u altijd EPAHS als direct aanspreekpunt.
Pro Change Solutions
De ommezwaai
Zelf aan het stuur
JH Training en coaching

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature