Vacature
Communicatiemanager
Wij zijn op zoek naar jouw talent! 
‌Organisaties "in shape" brengen, dat is wat wij doen. Het beste uit mensen & processen halen met ons eigen MIOO concept. Wij zijn ervan overtuigd dat het benutten van talenten het bedrijf laat groeien. Daarom zijn we op zoek naar jouw talent!

‌Jij hebt de touwtjes in handen en altijd je mening klaar. Je wordt overal bij betrokken want we zijn benieuwd naar jouw enthousiaste ideeën en inzichten. Creatief inzicht, organisatorisch sterk en het faciliteren van het team is jou op het lijf geschreven!

Bedrijfsomschrijving
‌Wij zijn werkzaam op het snijvlak van organisatorische vernieuwing op zowel strategisch, tactisch als operationeel leiderschap en verandermanagement. Ons doel is om leiders, managers krachtiger en succesvoller te maken. Wij hebben hiervoor een eigen aanpak ontwikkeld, onze MIOO-aanpak. Deze heeft impact op de medewerker, organisatie , informatievoorziening en ontwikkeling van het bedrijf.
Wij nemen managers, leiders of medewerkers mee in een Life-changing-journey waarin constante ontwikkeling centraal staat. Wij inspireren, confronteren en ontwikkelen organisaties naar een hoger niveau.

Vacatureomschrijving
Epahs is op zoek naar een nieuwe collega voor onze backoffice. Iemand die zich thuis voelt in een team waar loyaliteit en samenwerken centraal staat. Een ondernemende duizendpoot die de backoffice kant als zijn of haar levenswerk ziet. Ben jij een organisatorisch talent, inspirerend en energiek persoon? Ben je goed in het schrijven en plaatsen van artikelen op sociale media en heb je de drive om sociaal en met power onze organisatie te versterken? Dan ben jij de persoon voor deze job.

Je maakt deel uit van een gedreven en super enthousiast team waar je in verbinding staat met collega’s, klanten en organisaties in heel Nederland. Goede beheersing van Engelse taal is een pré. Je zal je o.a. bezig houden met het ondersteunen van onze consultants, agendabeheer, notuleren en organiseren van vergaderingen, begeleiden van stagiaires, email beheer, marketingactiviteiten opzetten, de bijbehorende planning en administratie. Maar ook het organiseren van events, visueel aantrekkelijk maken van sociale media (Business to Business). Dit doe je met Lef, Enthousiasme en Daadkracht. Net zoals je SHAPE collega’s zet jij je met hart en ziel in voor de organisatie en de nieuwe wereld. Wij willen elke dag plezier hebben en betekenisvol zijn voor alles waar we voor staan.

Ben jij servicegericht, proactief, goed in organiseren en sta je graag in verbinding met mensen? Deel jij onze filosofie en kernwaarden Fris, Echt en Positief, en herken jij je zelf in de bovenstaande omschrijving? Stuur dan je cv en motivatie op en misschien nodigen wij je dan uit voor een lekkere bak koffie en een goed gesprek. Drive vinden we belangrijker dan ervaring! Wij hebben voorkeur voor iemand die altijd flexibel is en zich thuis voelt in de regio Alkmaar / Den Helder.

Branche: Consulting en zakelijke dienstverlening

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
• Vakantiegeld
• Flexibele werkuren
• Kerstpakket
• Werk vanuit huis mogelijkheden

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Opleiding:
• HBO (Aanbevolen)

‌Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur je motivatiebrief en je c.v. naar
edwin@epahs.nl en je ontvangt van ons een reactie.  
Samenwerkingsverbanden
Wij geloven in verbinding, daarom werken wij samen met verschillende partners. Stuk voor stuk succesvolle professionals die we heel goed kennen en die graag met ons samenwerken. Om zo elkaar te versterken, te inspireren en uit te dagen. Want samen bereik je meer. Door met hen waardevolle kennis te delen kunnen wij echt passend maatwerk leveren aan onze klanten.

Ook bij onze partners stroomt het gedachtegoed van de MIOO-filosofie van EPAHS door de aderen. We zijn volledig op elkaar ingewerkt. Dus kiest u ervoor uw organisatie door ons te laten optimaliseren, dan heeft u altijd EPAHS als direct aanspreekpunt.
Pro Change Solutions
De ommezwaai
Zelf aan het stuur
JH Training en coaching

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature