Slimmer werken

workshop

Merk je dat jij, je collega’s of medewerkers meer uit een werkdag kunnen halen, maar weet je niet hoe? Maak je je zorgen over de duurzame inzetbaarheid van je team?

Aaron Mirck staat klaar om jou en je team te leren hoe je je persoonlijke effectiviteit vergroot. Ontdek hoe je stress vermindert en je werkgeluk verhoogt. In een keynote en workshop leert Aaron je hoe je dat nou eigenlijk doet, werken in het digitale tijdperk.

Locatie:  jouw eigen organisatie, online of kom naar EPAHS
Datum:   zelf te kiezen moment
Duur:      één dagdeel

Leer slimmer omgaan met je mailbox
Leer afleiding te voorkomen
Leer effectief vergaderen
Leer prioriteiten stellen

Waarom kiezen voor deze Slimmer Werken workshop?

We kunnen veel productiever worden. Wist je dat kantoormedewerkers dagelijks gemiddeld…

..2 uur bezig zijn met sociale media?
..2,5 uur bezig zijn op hun smartphone?
En kenniswerkers zijn maar liefst 3 uur bezig zijn met het managen van e-mails.

Je leest het goed: gemiddeld besteden kenniswerkers in totaal 7,5 uur aan digitale communicatie. Dat is bijna een hele werkdag. Het wegwerken van een stapel mails voelt misschien aan als hard werken, maar dat is het natuurlijk niet. Wat zou je er van zeggen als je de tijd die je kwijt bent aan email, kan gebruiken om werk te doen waarmee jij het verschil maakt?

Meer stress door afleiding

Alle digitale afleiding bedreigt niet alleen onze persoonlijke effectiviteit, maar het zorgt ook voor veel werkstress. Daardoor staat de duurzame inzetbaarheid onder druk. Dat komt ook doordat er tijdens de lockdowns de grens tussen werk en privé vervaagde, waardoor we de hele dag ‘aan’ staan.

Om het concreter te maken: er zijn nog nooit zoveel medewerkers geweest met stressklachten en burn-outs. Tegelijkertijd hebben we nog nooit zoveel middelen gehad om de hele dag met elkaar te communiceren. Die twee dingen zouden wel eens met elkaar te maken kunnen hebben

Meer werkgeluk

Hoe zorg je ervoor dat werknemers meer werkgeluk ervaren? Door afleiding en stress te minimaliseren en meer tijd vrij te maken voor belangrijk werk. Daardoor wordt de persoonlijke effectiviteit vergroot. Wie werk doet waarmee hij of zij impact maakt, ervaart immers meer geluk.

Dat maakt de vraag relevant: hoe bereik je dit? Hoe kun je je focus terugwinnen, stress verminderen en meer bereiken in minder tijd?

 

Dit leer je van Aaron:

 

Slimmer mailen
We besteden elke dag te veel tijd aan onze mailbox. Aaron heeft de handleiding van alle mailprogramma’s gelezen, alle verborgen functies ontdekt en leert je hoe je slimmer- en minder vaak mailt.

Afleiding voorkomen
We laten onze aandacht stelen zonder dat we het doorhebben. Van Instagram tot LinkedIn: er wordt met slimme trucs gevochten om onze aandacht. Ontdek hoe je afleiding vermijdt, gefocust blijft en meer gedaan krijgt in minder tijd.

Meetings voorkomen
Meetings, iedereen heeft ze, bijna niemand is er fan van. We komen door alle meetings niet toe aan belangrijker werk. Dat kan slimmer. Leer hoe je minder, kortere én betere meetings organiseert.

Prioriteiten stellen
Soms is het lastig om te bepalen welk werk het verschil maakt. Leer hoe je je impact vergroot door de juiste prioriteiten te stellen en ontdek hoe je deze projecten in je agenda plant en behoudt.

over-aaron-mirck

Over Aaron Mirck

Als oprichter van Aandachtswerk, pleit hij voor bewust technologiegebruik. In boeken, blogs en tijdens lezingen deelt hij inzichten over productiviteit en slimmer werken, zodat er niet alleen slimme technologie – maar ook slimmere gebruikers zijn.

In slechts 4 uur grip op je werk!

Ervaar jij de uitdagingen van efficiënt werken, maar weet je niet hoe je moet starten?
Onze workshop Slimmer Werken biedt concrete tips en handige trucs om je direct op weg te helpen!