‘S Heeren Loo

Peter Droog, Regiodirecteur bij ’S Heeren Loo, erkende het belang van een goed georganiseerde organisatie, vooral in de zorgsector waar kwaliteit en samenwerking essentieel zijn.

sheeren-loo-review-epahs

EPAHS introduceerde een integrale aanpak en hielp bij het doorbreken van de scheiding tussen verschillende organisatieonderdelen, het creëren van eigenaarschap en het benadrukken van teamwork. De MIOO-aanpak van EPAHS, uitgevoerd door Mo en Evert, werd gewaardeerd. Dit omdat het gericht is op een integrale benadering tussen mensen, informatiemanagement, organisatiestructuur en de ontwikkeling van medewerkers.

Wat betreft de aanpak van Mo, viel zijn analytische aanpak op en het belang hechten van het begrijpen van de werkelijke problemen voordat er aan oplossingen wordt gewerkt. Mo heeft hier een goede balans in laten zien. Daarnaast werd het vermogen van Mo om de medewerkers in beweging te krijgen vanuit nieuwe inzichten gewaardeerd, ondanks dat mensen lang actief zijn in de zorg. Verder is EPAHS volgens Peter goed in het aangaan van gesprekken met individuen en hoe de mens zich verhoudt tot wat de organisatie wilt.

Peter waardeerde verder de communicatie en toegankelijkheid tussen ‘S Heeren Loo en EPAHS en beoordeelde de samenwerking met een 8, waarbij het vertrouwen en de goede verstandhouding met Mo werd benadrukt alsmede zijn vermogen om waardevolle inzichten te bieden.

Over het algemeen zou Peter EPAHS aanbevelen aan andere organisaties vooral als EPAHS haar integrale aanpak kan uiten en de specifieke uitdagingen in de zorg begrijpt. Het opbouwen van een sterke samenwerking met andere organisaties en het leveren van kwalitatieve diensten met minder middelen zou EPAHS zeer waardevol maken.

sheerenloo-peter-droog-review-epahs

Peter Droog