MEET THE TEAM
EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden weer in balans brengt.

‌Gelukkig en goed functionerend personeel, altijd en overal volledig inzicht in al je data en processen en het gevoel hebben dat je alles onder controle hebt. Laat ons de efficientie en effectiviteit verhogen, zodat jij weer de vrijheid van ondernemen voelt. ‌Hoe? Met een team van ervaren deskundigen. ‌Stuk voor stuk professionals die de MIOO-filosofie ademen en die door hun ‌unieke kennis een waardevolle bijdrage leveren aan de optimalisatie van organisaties!‌
‌‌
Wij stellen ons graag aan je voor:
Edwin Stolk
Directeur / Organisatiekundige
‌Energiek in het kwadraat!
Zijn overtuiging van de latente oerkracht in ieder mens maakt deze aanstekelijke en onophoudelijke motivator tot een unieke inspirator. Alles waar je energie in stopt groeit. Edwin verspilt dan ook geen seconde aan niet positief bijdragende woorden, zinnen en acties. Bij hem draait naast bezinning, alles om verbetering, groei en samenwerken. Alles is mooi, kan nog beter en er zijn geen grenzen voor verbetering. 

‌Cas Kaandorp
Accountmanager | Business developer | Frisdenker 
Cas is een ambiteuze frisdenker binnen organisaties. Met zijn inlevingsvermogen weet hij hoe hij klanten kan helpen bij het verder ontwikkelen van organisaties. Op het moment dat ondernemers met Cas in gesprek gaan zorgt dit automatisch voor nieuwe inzichten en kansen. Hij krijgt energie van samenwerken, nieuwe kansen ontdekken en vertalen naar concrete stappen voor de ondernemer. 
Evert Hulleman
Samenwerkingsprocesbegeleider / Coach / Trainer / Teambuilder 
‌Rots in de branding!
Vanuit ervaring is Evert deskundige op het gebied van samenwerking in teams. Praktisch gericht, goed kunnen schakelen tussen de werkcontext van teams op alle niveaus in een organisatie. Evert heeft oog voor teamontwikkeling en ziet wat nodig is om teams en medewerkers verder te helpen in hun resultaatgerichtheid. Hij is gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerktrainingen die concreet inspelen op de leerbehoeften van organisaties en teams.

Evert zoekt de balans tussen taak, team en mens met een betrokken en resultaatgerichte houding!
Maurice Wiegman
Spreker / Coach / Trainer
‌Inspirator!
Gepassioneerd, krachtig, behulpzaam en altijd positief. Dat ben ik, daar sta ik voor! Ik ben een empathisch persoon met interesse in de mens en zijn gedrag. Wat maakt dat ze de dingen doen zoals zij ze doen. Mijn expertise ligt op het vlak van één op één coaching. Doelgerichte coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hoe kun je door anders denken meer uit jezelf halen. Als je zelf weet wie je bent en waar je voor staat, kun je ook in teamverband beter functioneren. Ik zet mensen in hun kracht door mijn positieve, inspirerende en motiverende houding. Daarnaast geef ik lezingen en prestentaties over inspiratie en motivatie!
Jan Hindrik Hartman
Coach / Trainer
‌Oprechte optimalisator
Wil je oprechtheid en wil je vooruitgang? Dan wil je Jan Hindrik. Geef de beste man vijf minuten en je bent om. Deze oprechte optimalisator is kundig en heeft het beste met iedereen voor. Er zal geen moment zijn van twijfel, Jan Hindrik is wat je ziet en wat je krijgt. Ga met hem in gesprek en ervaar hoe het is om gehoord te worden en hoe woorden in daden worden omgezet. Hij gaat voor saamhorigheid, overeenstemming, samenspel en gaat tegelijkertijd geen uitdaging uit de weg. Ook niet als dat in eerste instantie een brug te ver lijkt voor de opdrachtgever.
Peter te Riele
Opleidingsdeskundige & Mindmapper.
Innovatieve talentontwikkelaar!‌
Peter houdt zich bezig met talentontwikkeling. Hij is van veel markten thuis. Of het nu gaat om metacognitie (leren leren), creatief denken of het optimaal ontwikkelen van de capaciteiten in een team of individu, hij vindt er bijna altijd een passend traject voor. Soms is dat een training of scholing, maar vaak kan een coachingstraject je ook ver brengen. Geloof in eigen kunnen, intrinsieke motivatie en individuele leerweg zijn daarbij sleutelbegrippen. Wie de lat hoog (niet te hoog) durft te leggen, kan ver komen. Peter kan daarbij assisteren. Niet zelden komen daar de mindmaps voorbij omdat ze op allerlei manieren processen in bedrijf of individu kunnen versnellen en zichtbaar maken.
Jacqueline Boots
Werkgeluk specialist / Loopbaancoach / Trainer / ondernemersadviseur Mensenkenner
Mensen werkgeluk laten ervaren is haar passie! Zij helpt mensen om een duidelijk beeld te krijgen van hun professionele ambities en welke stappen zij moeten zetten om die te bereiken. Haar missie is dat iedere medewerker een baan heeft die bij hem/haar past!
Haar slogan is: Onderneem iedere dag iets nieuws, moet je eens kijken wat er gebeurd!
Jerry Jansen
Applicatie beheerder
Alleskunner op ICT-gebied
Jerry is een rustige flexibele all-round ICT-beheerder en ontwikkelaar. Heb je ICT-problemen? Jerry heeft de oplossingen! Wil je iets speciaals ontwikkeld hebben? Jerry duikt er helemaal in en zorgt dat het voor elkaar komt! Op Jerry kun je bouwen!
Kristian van Drimmelen
BUSINESS DEVELOPER / PROJECTMANAGER / OFFERTE SCHRIJVER
PROFESSOR PROPOSAL 
Een enthousiaste, jonge hond die zowel op papier als op het podium goed uit de verf komt. Kristian richt zich primair op verbinden en begrijpen. Zo kan hij behoeften gemakkelijk vertalen naar concrete oplossingen.
Ricardo van Beveren
INFORMATIEMANAGER / NLP & KATA COACH ‌
‌TOEGEWIJD EN MENSGERICHT
Ricardo gelooft in de kracht van ieder mens, met al zijn of haar unieke kenmerken. Ieder mens levert een belangrijke bijdrage aan deze wereld! In diezelfde wereld is ICT onmisbaar geworden. Ricardo optimaliseert de informatievoorziening met de mens als uitgangspunt. Oftewel: eenvoudig, gebruiksvriendelijk, maar wel volledig en ondersteunend aan de doelen van de organisatie. Ricardo sluit de kabels aan tussen mens, organisatie en ICT!
Patricia Hoogland
ORGANISATIEKUNDIGE
‌CREATIEVE DWARSDENKER!
Zet mensen in hun kracht, laat iedereen zichzelf zijn en er gebeuren buitengewone dingen. Zij plaats mensen niet in hokjes, maar heeft oog voor talent en kracht in je organisatie. Vlijmscherp en met hart voor de mens analyseert en adviseert Patricia organisaties. Ze houdt je scherp door je de dingen net van een wat andere kant te laten zien. Haar kennis en ervaring op het gebied van changemanagement en organisatiekunde zet zij om in een goed onderbouwd advies op maat. De combinatie om dingen, samen met de adviesvrager, vanuit een andere invalshoek te belichten zorgt vaak voor een verrassend nieuwe kijk. Op zoek naar vernieuwing? Kom maar op!
Inge de Groot
PROJECTLEIDER, PROCESBEGELEIDER, SCRUM MASTER EN ASANA.COM TRAINER,
‌MARY POPPINS VAN PROCESPLANNING
‌"When Inge works her magic and puts all the right systems into place you’ll start to notice the subtle differences that will help you evolve your business in all the right places." - Klanten

‌Als kritische optimist heeft Inge al menig small business owner en creatieve ondernemer uit de brand geholpen en processen in kaart gebracht en geïmplementeerd. Het meest blij wordt ze van orde in chaos scheppen. ‘Alles heeft al een proces. Zodra je dit doorziet wordt de wereld een stuk minder complex.'
‌Ze weet een goeie balans aan te brengen in menskracht, creativiteit en resultaatgericht werken. ‘Iedereen werkt al vanuit eigen processen. Ik analyseer de bestaande en haal de golden nuggets eruit. Daarna vertaal ik deze in best practices en stroomlijn van daaruit om het geheel te optimaliseren.

Rene Wijshake
ORGANISATIEKUNDIGE
‌INTERIM MANAGER
René is sociaal, gedreven en analytisch, weet met zijn sterk empathisch vermogen het uiterste uit medewerkers te halen en zet hen hierdoor in hun kracht. Daarnaast weet hij mede door zijn jarenlange ervaring deze makkelijk te combineren goed in te schatten en hoe dit dan te vertalen naar de klantbehoefte. 

‌René is een energieke en gedreven man en gaat altijd voor het maximale resultaat. Dus wilt u meer halen uit de capaciteiten van uw medewerkers en daardoor weer de wind in de zeilen van uw organisatie voelen? René gaat graag met u in gesprek!
Samenwerkingsverbanden
Wij geloven in verbinding, daarom werken wij samen met verschillende partners. Stuk voor stuk succesvolle professionals die we heel goed kennen en die graag met ons samenwerken. Om zo elkaar te versterken, te inspireren en uit te dagen. Want samen bereik je meer. Door met hen waardevolle kennis te delen kunnen wij echt passend maatwerk leveren aan onze klanten.

Ook bij onze partners stroomt het gedachtegoed van de MIOO-filosofie van EPAHS door de aderen. We zijn volledig op elkaar ingewerkt. Dus kiest u ervoor uw organisatie door ons te laten optimaliseren, dan heeft u altijd EPAHS als direct aanspreekpunt.
Pro Change Solutions
De ommezwaai
Zelf aan het stuur
JH Training en coaching
Dutch Offshore Academy
Fontys Hogenscholen

Contact

Bezoek & post: 
‌Willemsoord 29a
‌ 1781 AS Den Helder
Op afspraak: 
‌Koelmalaan 350 Unit 0.07
‌1812 PS Alkmaar

E: info@epahs.nl
T: 088-5017100‌

Social Media

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden weer in balans brengt. 

Bekijk onze specialisten