MEET THE TEAM
EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau dat alle gebieden weer in balans brengt.

‌Gelukkig en goed functionerend personeel, altijd en overal volledig inzicht in al je data en processen en het gevoel hebben dat je alles onder controle hebt. Laat ons de efficientie en effectiviteit verhogen, zodat jij weer de vrijheid van ondernemen voelt. ‌Hoe? Met een team van ervaren deskundigen. ‌Stuk voor stuk professionals die de MIOO-filosofie ademen en die door hun ‌unieke kennis een waardevolle bijdrage leveren aan de optimalisatie van organisaties!‌
‌‌
Wij stellen ons graag aan je voor:
Evert Hulleman
ORganisatiedeskundige / Coach / Trainer / Teambuilder 
‌Rots in de branding!
Vanuit ervaring is Evert deskundige op het gebied van samenwerking in teams. Praktisch gericht, goed kunnen schakelen tussen de werkcontext van teams op alle niveaus in een organisatie. Evert heeft oog voor teamontwikkeling en ziet wat nodig is om teams en medewerkers verder te helpen in hun resultaatgerichtheid. Hij is gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerktrainingen die concreet inspelen op de leerbehoeften van organisaties en teams.

Evert zoekt de balans tussen taak, team en mens met een betrokken en resultaatgerichte houding!
Mo Alkassab
Organisatie Psycholoog
‌Een probleem is een uitdaging, een uitdaging is een kans!
‌Mo is een gedreven werk- en organisatiepsycholoog met een passie voor groei. Met zijn verfrissende blik op trends binnen de organisatiecultuur weet hij zijn kennis altijd te vertalen naar een passende oplossing voor de klant. Hij is gespecialiseerd in het afnemen van de MIOO scan: identificeren, analyseren, presenteren, produceren en reflecteren. Een snelle denker met een brede lach die doelgericht te werk gaat.


Nienke Lakeman
Business unit & hr manager

‌‌
Samenbindend, hartelijk en praktisch, een paar kernwoorden die Nienke goed omschrijven en die zij dagelijks toepast. Nienke houdt zich bezig met alles omtrent beleidvoering, zowel intern als extern, het aanbrengen van structuur en het aansturen van het team. Door haar brede kijk en ervaring signaleert en creëert zij kansen en nieuwe mogelijkheden.

Haar enthousiasme & energieke persoonlijkheid werken aanstekelijk op het hele team. Ze zet graag samen met het team iets moois en goeds neer. Dit vergroot de werkvreugde waardoor de resultaten beter worden. Samenwerken en communiceren daar draait het allemaal om!
Mascha van Laarhoven
backoffice medewerker‌‌
Mascha is enthousiast, eerlijk en behulpzaam. Tijdens haar loopbaan heeft zij zich gespecialiseerd in ondersteunende taken zoals administratieve werkzaamheden, het maken van planningen en het zoeken naar oplossingen. 

‌Dankzij haar organisatorisch vermogen en grote glimlach is Mascha een onmisbare schakel in het team van EPAHS! 
Jerry Jansen
Applicatie beheerder
Alleskunner op ICT-gebied
Jerry is een rustige flexibele all-round ICT-beheerder en ontwikkelaar. Heb je ICT-problemen? Jerry heeft de oplossingen! Wil je iets speciaals ontwikkeld hebben? Jerry duikt er helemaal in en zorgt dat het voor elkaar komt! Op Jerry kun je bouwen!
Sem Nooij
d‌ata-analist
Sem staat optimistisch in het leven en pakt elk probleem met veel enthousiasme aan. Na zijn master Human-Technology versterkt hij nu het team als data-analist.

‌Zijn digitaal talent gebruikt hij om organisaties future-proof te maken, waardoor zij slimmer, sneller en doeltreffender te werk kunnen gaan. 
Wendy Kruit
marketeer
Als Marketeer is Wendy de schakel tussen de markt en de organisatie. Haar rol is om het belang van duurzaam ondernemen nóg beter zichtbaar te maken, waardoor organisaties op alle gebieden in balans worden gebracht.

‌Doordat online marketing activiteiten zich voortdurend blijven ontwikkelen, veranderen trends bijna dagelijks. Het is voor Wendy dan ook zeer interessant om dit op de voet te volgen, zodat ze hier vervolgens slim op in kan spelen. Ze houdt zich dan ook graag bezig met de online positionering en de marktbenadering van organisaties. 
Rene Wijshake
ORGANISATIEKUNDIGE
‌INTERIM MANAGER
René is sociaal, gedreven en analytisch, weet met zijn sterk empathisch vermogen het uiterste uit medewerkers te halen en zet hen hierdoor in hun kracht. Daarnaast weet hij mede door zijn jarenlange ervaring deze makkelijk te combineren goed in te schatten en hoe dit dan te vertalen naar de klantbehoefte. 

‌René is een energieke en gedreven man en gaat altijd voor het maximale resultaat. Dus wilt u meer halen uit de capaciteiten van uw medewerkers en daardoor weer de wind in de zeilen van uw organisatie voelen? René gaat graag met u in gesprek!
Valéry Bosch
een echte wereldverbeteraar
‌Al vanaf kinds af aan is Valéry bezig met de natuur en door de jaren heen heeft ze zich ontwikkeld als duurzaamheidsexpert met een specialisatie in circulaire economie en plastic vervuiling. 

‌Valéry ademt echt duurzaamheid en met haar ontembare enthousiasme en positiviteit krijgt ze iedereen aan boord naar een duurzame wereld. Valéry werkt voor Epahs in de rol van consultant en geeft daarbij onder andere advies over implementatie van Sustainable Development Goals en circulaire economie

Cas Kaandorp
Accountmanager | Business developer | Frisdenker 
Cas is een ambiteuze frisdenker binnen organisaties. Met zijn inlevingsvermogen weet hij hoe hij klanten kan helpen bij het verder ontwikkelen van organisaties. Op het moment dat ondernemers met Cas in gesprek gaan zorgt dit automatisch voor nieuwe inzichten en kansen. Hij krijgt energie van samenwerken, nieuwe kansen ontdekken en vertalen naar concrete stappen voor de ondernemer. 
Jeroen Kakebeeke
Investment Manager 
Duurzame waarde toevoegen door feitelijke analyse en praktische oplossingen

Jeroen zet zich enthousiast in voor projecten die leiden tot duurzame verbetering. In vermogensbeheer of ondernemingsanalyse is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een noodzakelijke toets. De Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties zijn daarbij een praktische richtlijn. Jeroen werkt graag samen in een team om uit iedereen het beste te halen. Middels publicaties deelt hij zijn kennis ook met een groter publiek.
Jacqueline Boots
Werkgeluk specialist / Loopbaancoach / Trainer / ondernemersadviseur Mensenkenner
Mensen werkgeluk laten ervaren is haar passie! Zij helpt mensen om een duidelijk beeld te krijgen van hun professionele ambities en welke stappen zij moeten zetten om die te bereiken. Haar missie is dat iedere medewerker een baan heeft die bij hem/haar past!
Haar slogan is: Onderneem iedere dag iets nieuws, moet je eens kijken wat er gebeurd!
Kristian van Drimmelen
BUSINESS DEVELOPER / PROJECTMANAGER / OFFERTE SCHRIJVER
PROFESSOR PROPOSAL 
Een enthousiaste, jonge hond die zowel op papier als op het podium goed uit de verf komt. Kristian richt zich primair op verbinden en begrijpen. Zo kan hij behoeften gemakkelijk vertalen naar concrete oplossingen.
Edwin Stolk
Transitiemanager / Organisatiekundige
‌Energiek in het kwadraat!
Zijn overtuiging van de latente oerkracht in ieder mens maakt deze aanstekelijke en onophoudelijke motivator tot een unieke inspirator. Alles waar je energie in stopt groeit. Edwin verspilt dan ook geen seconde aan niet positief bijdragende woorden, zinnen en acties. Bij hem draait naast bezinning, alles om verbetering, groei en samenwerken. Alles is mooi, kan nog beter en er zijn geen grenzen voor verbetering. 
Samenwerkingsverbanden
Wij geloven in verbinding, daarom werken wij samen met verschillende partners. Stuk voor stuk succesvolle professionals die we heel goed kennen en die graag met ons samenwerken. Om zo elkaar te versterken, te inspireren en uit te dagen. Want samen bereik je meer. Door met hen waardevolle kennis te delen kunnen wij echt passend maatwerk leveren aan onze klanten.

Ook bij onze partners stroomt het gedachtegoed van de MIOO-filosofie van EPAHS door de aderen. We zijn volledig op elkaar ingewerkt. Dus kiest u ervoor uw organisatie door ons te laten optimaliseren, dan heeft u altijd EPAHS als direct aanspreekpunt.
Pro Change Solutions
De ommezwaai
Zelf aan het stuur
JH Training en coaching
Dutch Offshore Academy
Fontys Hogenscholen

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature