Verandermanager

Vooruitgang is de enige constante binnen organisaties. Gelukkig maar, want zo blijft jouw organisatie up-to-date van alle ontwikkelingen die voor jou relevant zijn. Vooruitgangsmanagement is dan ook bij uitstek een thema dat voor iedere professional aan de orde is. 

 Wat je van onze verandermanagers mag verwachten:

Onze vooruitgangsmanagers (of in de volksmond verandermanagers) zorgen ervoor dat het integrale proces, waarin tegelijk aandacht nodig is voor de factoren ICT, organisatie(structuur) en de mens, zichtbaar wordt. Gedrag en de interactie tussen (groepen) mensen bepalen in grote mate het succes van vooruitgang. Jouw werknemers en de cultuur die heerst binnen jouw organisatie zijn essentiële factoren geworden. Vooruitgang (en daarmee in sommige gevallen een verandering of optimalisatie) wordt steeds meer gezien als een constante en wordt daarmee als een normaal onderdeel van de bedrijfsvoering beschouwd. 

‌Een voortgangsmanager van EPAHS kijkt niet zozeer naar de verbeteringen die moeten plaatsvinden, maar vooral naar welke kansen er liggen voor een organisatie. Hierbij betrekken wij jouw medewerkers, versterken wij hun verantwoordelijkheid en gaan wij een open dialoog aan.
  Wat meet DISC
Lees meer
  Voor wie?
Lees meer
  Aanpak en kosten 
Lees meer
  Validatie & betrouwbaarheid
Lees meer
Een voortgangsmanager van EPAHS kijkt niet zozeer naar de verbeteringen die moeten plaatsvinden, maar vooral naar welke kansen er liggen voor een organisatie.
Doel
‌EPAHS denkt vanuit het geheel. Geen eilandjes, geen losse eindjes. We bieden verandermanagement van A tot Z en helpen je graag met:
• Een scherpe analyse.
• Integraal advies te formuleren over de weg van de huidige situatie naar de gewenste situatie.
• Medewerkers in hun kracht te zetten.
• De vooruitgang te laten zien, neer te zetten en goed af te ronden waarbij de mens centraal staat.
Voor wie
Staat er bij jou een ontwikkeling voor de deur en weet je niet precies hoe je dit het beste kan aanpakken!? EPAHS kan je hierin ondersteunen. ‘Vreemde ogen dwingen’ is een uitspraak die hiervoor geldend is. Voor jouw medewerkers kan deze ontwikkeling zwaar vallen en dan is expertise een uitkomst. Natuurlijk begrijpen wij dat het even ‘slikken is’ om een externe los te laten op jouw organisatie, maar wanneer blijkt dat deze professional je daadwerkelijk helpt bij deze vooruitgang, problemen oplost, intern draagvlak creëert en zelfs de sfeer optimaliseert, dan ben je blij dat je hier extra aandacht aan hebt gegeven. 


Onze Verandermanagers
Edwin Stolk
Alles waar je energie in stopt groeit. Edwin verspilt dan ook geen seconde aan niet positief bijdragende woorden, zinnen en acties. Bij hem draait naast bezinning, alles om verbetering, groei en samenwerken.

Patricia Hoogland
 Vlijmscherp en met hart voor de mens analyseert en adviseert Patricia organisaties. Ze houdt je scherp door je de dingen net van een wat andere kant te laten zien. Haar kennis en ervaring op het gebied van changemanagement en organisatiekunde zet zij om in een goed onderbouwd advies op maat.   
Aanpak en kosten
Met advies op maat en een integrale aanpak helpen we je op weg om je te voorzien van gedegen advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een intake. Op basis van uw specifieke vraag kunnen wij een passend voorstel uitwerken. 
                                
Lees reviews
Vraag direct meer informatie aan over onze Verandertrajecten!
Wil jij weten wat onze verandermanagers voor jouw afdeling of organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie aan!
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ‌onderstaand contactformulier. 

‌Je mag ons ook altijd bellen, we leggen je graag meer uit.
Bedankt voor het invullen van het aanvraagformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature