Projectmanager

Tijdelijk extra versterking nodig voor één of meerdere projecten? Met een projectmanager van EPAHS maken we van jouw project een geslaagd project. 

Wat kan je verwachten van onze projectmanagers?

Je kunt rekenen op een actieve manager die beschikt over passende bevoegdheden en die in staat is tot snel schakelen en gedegen leiding geven. Binnen korte tijd vindt onze projectmanager zijn- of haar weg binnen jouw bedrijf en de bedrijfscultuur, met de juiste balans tussen deskundigheid, vaardigheid, methodische discipline en empathisch vermogen. 

‌Onze projectmanagers:
• Zorgen voor structuur, van het uitschrijven van het project plan tot het realiseren van een gewenst resultaat en het vervolgens uitvoeren van dat plan.
• Bezitten de vaardigheden om effectief te reageren op omstandigheden buiten en binnen het project.
• Bezitten creativiteit en kan als geen ander met out of the box denken de wens van de organisatie naar een concreet resultaat omzetten .
• Zijn gedreven en weet altijd met positieve energie projecten te motiveren door zakelijk en sensitief te acteren.
• Hebben altijd oog voor de diverse processen binnen het project en bewaakt dit.
• zijn naast taakgericht ook mensgericht en altijd bezig om de juiste medewerkers op de juiste
‌   functie binnen een project te stationeren. Dit is mogelijk door altijd een luisterend oor te hebben en benaderbaar te zijn.

‌Vaardigheden van onze projectmanagers:
Ontwikkelen en managen van budgetten, coaching, begeleiding, projectmanagement, management bekwaam, procesverbetering, zelfontwikkeling, plannen, prestatiemanagement, inkoop, targetgericht werken.

  Wat meet DISC
Lees meer
  Voor wie?
Lees meer
  Aanpak en kosten 
Lees meer
  Validatie & betrouwbaarheid
Lees meer
“Projectmanagement is belangrijk om alle veranderingen van `A naar B´ zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen."
Doel
‌Onze projectmanager neemt de verantwoordelijkheid en zorgt voor het succesvol realiseren van een project. Hij realiseert het project door het coördineren van het project en het aansturen van projectmedewerkers, het projectmanagement.

‌Het succesvol laten verlopen van diverse projecten van de ontwikkelingsfase tot de realisatie!‌
Voor wie
Voor managers of leidinggevenden die op projectbasis een manager willen inzetten die gestelde doelen met succes weet te behalen. Je wilt zeker zijn van voldoende expertise en ervaring en vanzelfsprekend is het streefdoel een goed resultaat. Bij EPAHS wordt te allen tijde aandacht besteed aan integraliteit tussen mensen, middelen en manieren. 
Onze Projectmanagers
Patricia Hoogland
Vlijmscherp en met hart voor de mens analyseert en adviseert Patricia organisaties. Ze houdt je scherp door je de dingen net van een wat andere kant te laten zien. Haar kennis en ervaring op het gebied van changemanagement en organisatiekunde zet zij om in een goed onderbouwd advies op maat.
Rene Wijshake
René is sociaal, gedreven en analytisch, weet met zijn sterk empathisch vermogen het uiterste uit medewerkers te halen en zet hen hierdoor in hun kracht.

‌‌René is een energieke en gedreven man en gaat altijd voor het maximale resultaat.
Aanpak en kosten
Wij gaan graag in gesprek over de diverse opdrachten en projecten waar een ervaren projectmanager voor wordt gezocht. Naar aanleiding van dit vrijblijvende gesprek word er besproken wat we voor elkaar kunnen betekenen en kan er een passend voorstel worden uitgewerkt. Na presentatie van dit voorstel zal het traject en de kostprijs bepaald worden.
                                
Lees reviews
Interesse? Vraag direct meer informatie aan!
Wil jij weten wat onze projectmanagers voor jouw project of opdracht kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie aan!
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ‌onderstaand contactformulier.

‌Je mag ons ook altijd bellen, we leggen je graag meer uit.
Bedankt voor het invullen van het aanvraagformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature