Programmamanager

Een groot project waar het vaste team geen tijd of niet voldoende kennis voor heeft? Of ben je op zoek naar een frisse blik voor een belangrijk traject of tijdelijk extra doelgerichte aandacht voor een bepaalde ontwikkeling? EPAHS biedt ondersteuning in de hulp van programmamanagement. Je kan rekenen op zichtbare toegevoegde waarde voor de organisatie, waarbij de stakeholders niet worden vergeten!

 Wat je kan verwachten van onze programmamanagers:

Doorgaans bestaat het businessplan bij programmamanagement met name uit het effect van het programma op de organisatie. Het plan is vaak niet zo sterk dichtgetimmerd als bij een businessplan van een project. Onze programmamanager stemt zijn- of haar aanpak af op de wensen en behoeften van jouw organisatie: maatwerk dus. Vanzelfsprekend heeft de programmamanager oog voor het verbinden van mensen, middelen en manieren.
  Wat meet DISC
Lees meer
  Voor wie?
Lees meer
  Aanpak en kosten 
Lees meer
  Validatie & betrouwbaarheid
Lees meer
Onze Programmamanager is verantwoordelijk voor de realisatie van projectresultaten en-/of programmadoelen en voor sturing van projecten en-/of programma's.
Doel
‌EPAHS biedt ondersteuning met betrekking tot programmamanagement. Je kan rekenen op zichtbare toegevoegde waarde voor de organisatie, waarbij de stakeholders niet worden vergeten! Onze programmamanagers hebben toegevoegde waarde voor jouw organisatie, waarbij er vooral wordt gefocust op de zachtere aspecten in combinatie met de 'Business Case'. Hierbij gaat het vooral om de “benefits”, die een project meestal nooit ziet, omdat deze pas na afronding van het project optreden.
Voor wie
Ondernemers, managers of leidinggevenden die een nieuwe weg inslaan en daarbij ondersteuning van een programmamanager kunnen gebruiken. 
Aanpak & kosten
Wij gaan graag in gesprek over de diverse opdrachten en projecten waar een ervaren programmamanager voor wordt gezocht. Naar aanleiding van dit vrijblijvende gesprek wordt er besproken wat we voor elkaar kunnen betekenen en kan er een passend voorstel worden uitgewerkt. Na presentatie van dit voorstel zal het traject en de kostprijs bepaald worden.

Onze programmamanagers
Edwin Stolk
 Alles waar je energie in stopt groeit. Edwin verspilt dan ook geen seconde aan niet positief bijdragende woorden, zinnen en acties. Bij hem draait naast bezinning, alles om verbetering, groei en samenwerken.


                                
Lees reviews
Vraag direct meer informatie aan over onze programmamanagers!
Wil jij weten wat onze programmamanagers voor jouw project kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie of een gesprek aan!
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ‌onderstaand contactformulier.

‌Je mag ons ook altijd bellen, we leggen je graag meer uit.
Bedankt voor het invullen van het aanvraagformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature