Procesmanager

Processen, structuren, systemen. Dit zijn abstracte begrippen, maar eenmaal blootgelegd wordt goed zichtbaar welke belangrijke rol ze spelen in jouw organisatie én welke relatie ze hebben tot de strategie van het bedrijf. Bedrijfsprocessen en de systemen waarmee wordt gewerkt moeten de bedrijfsvoering maximaal ondersteunen.

Onze visie

Denken (of leren denken) in processen is waardevol: veel waardevoller dan denken in teams of afdelingen. Door het proces te volgen, komt de klant (of cliënt of student) centraal te staan. Denken en handelen vanuit een procesperspectief zorgt ervoor dat er winst behaald kan worden. 
  Wat meet DISC
Lees meer
  Voor wie?
Lees meer
  Aanpak en kosten 
Lees meer
  Validatie & betrouwbaarheid
Lees meer
Onze procesmanager is verantwoordelijk voor het verloop van een bepaald proces en daarbij implementeert hij/zij diverse verbeteringen in het proces of zet hij nieuwe processen op. Efficiëntie staat hierin voorop!
Doel
EPAHS denkt vanuit het geheel. Geen eilandjes, geen losse eindjes. We bieden procesmanagement van A tot Z en helpen je graag om:
• De huidige processen in kaart brengen en 
‌  analyseren. 
• Het gewenste proces te beschrijven .
• Integraal advies te formuleren over de weg van de huidige situatie naar de gewenste situatie.
• Indien gewenst dit advies te implementeren
• uw medewerkers kennis te laten maken met procesdenken.
Voor wie
Voor managers, bestuurders en adviseurs die gedegen inzicht willen krijgen over optimale inrichting van processen, inclusief een analyse van de resultaten op lange termijn. 
Aanpak
EPAHS gaat er vanuit dat procesdenken altijd gericht is op de behoeften van jouw klant. We doorlopen samen met jou het proces door de ogen van de klant. De inzichten die we hieruit halen, vormen samen met de strategie, het primaire proces, de onderliggende processen en de rollen binnen jouw organisatie het startpunt voor een succesvolle, integrale visie op procesinrichting. Taaie materie? Dat klopt. Maar bovenal zien we dit als een uitdaging waar we graag mee aan de slag gaan. 

‌Wil je eens van gedachten wisselen of verder praten over procesmanagement, maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek en we vertellen je graag meer over onze aanpak en het te verwachten resultaat.
Onze Procesmanagers
Patricia Hoogland
 Vlijmscherp en met hart voor de mens analyseert en adviseert Patricia organisaties. Ze houdt je scherp door je de dingen net van een wat andere kant te laten zien. Haar kennis en ervaring op het gebied van changemanagement en organisatiekunde zet zij om in een goed onderbouwd advies op maat.     
Rene Wijshake
Rene Wijshake
René is sociaal, gedreven en analytisch, weet met zijn sterk empathisch vermogen het uiterste uit medewerkers te halen en zet hen hierdoor in hun kracht.

‌‌René is een energieke en gedreven man en gaat altijd voor het maximale resultaat.
Kosten
Wij gaan graag in gesprek over de diverse opdrachten, vraagstukken en projecten waar een ervaren procesmanager voor wordt gezocht. Naar aanleiding van dit vrijblijvende gesprek word er besproken wat we voor elkaar kunnen betekenen en kan er een passend voorstel worden uitgewerkt. Na presentatie van dit voorstel zal het traject en de kostprijs bepaald worden.
                                
Lees reviews
Vraag direct meer informatie aan!
Wil jij weten wat onze procesmanagers voor jouw project kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie aan!
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ‌onderstaand contactformulier.

‌Je mag ons ook altijd bellen, we leggen je graag meer uit.
Bedankt voor het invullen van het aanvraagformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature