Human Resource Management

Waarschijnlijk weet je het allang, maar we benoemen het graag nog eens: jouw medewerkers zijn de sleutel tot succes binnen het bedrijf. Gelukkige medewerkers zijn daarom essentieel voor het behalen van successen binnen de organisatie.

Wat is nu precies geluk? Dat is voor iedereen anders. En dat maakt het een boeiend, maar wellicht ook een complex thema. Een onderwerp waarbij jouw organisatie zo nu en dan misschien extra ondersteuning en expertise kan gebruiken.

Wat je van onze Human Resource Management mag verwachten:

EPAHS biedt ondersteuning en expertise met zowel kennis van mensen als kennis van bedrijven en organisatieprocessen aan. Graag werken we samen met jou bij het creëren van een prettige(re) werkomgeving, zodat jouw medewerkers alle ruimte hebben om te doen waar ze goed in zijn. Onze kracht zit in de combinatie van maatwerk en een positieve, integrale aanpak: We duiken echt in jouw organisatie en je kunt er zeker van zijn dat onze oplossingen werkbaar zijn.
 

Doel
‌Gelukkige medewerkers door het optimaliseren van onderstaande punten:

HRM/HRD advies. (Bijvoorbeeld met betrekking tot verzuim of ontslag)
Begeleiden en uitvoeren van reorganisaties
Het oppakken van specifieke HRM / HRD projecten, waaronder strategische personeelsplanning of loopbaanbegeleiding of het inrichten en optimaliseren van processen
Opzetten functiehuis

 
Voor wie
Heb jij als ondernemer, HRM afdeling of leidinggevende (extra) handen nodig bij een HR-vraagstuk, of heb je behoefte aan vakkundig HR-advies? EPAHS stimuleert verbinding tussen jouw passie en de ontwikkeling van medewerkers. Onze energie is gericht op een op maat gemaakt advies, met name om mensen met plezier waarde te laten toevoegen in hun werk. Bovendien bieden we uiteenlopende trainingen en workshops aan.
 
Aanpak
Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek met intake. Ons voorstel wordt zo breed of zo smal uitgewerkt als je dat wenst, maar te allen tijde kan je rekenen op een uitwerking van A tot Z.

Onze Human Resource Managers

Edwin

Edwin Stolk

Vlijmscherp en met hart voor de mens analyseert en adviseert Edwin organisaties. Hij houdt je scherp door je de dingen net van een wat andere kant te laten zien. Zijn kennis en ervaring op het gebied van changemanagement en organisatiekunde zet hij om in een goed onderbouwd advies op maat.

EPAHS_Nienke_team

Nienke Lakeman

Nienke is organisatiekundige en specialist Affectieve binding. Ze heeft ervaring opgedaan in diverse organisaties waar affectieve binding tussen de medewerkers, organisaties meer succesvol blijkt te maken. Samenwerken en communiceren daar draait het allemaal om.

Aanpak en kosten
Wij gaan graag in gesprek over de diverse opdrachten, vraagstukken en projecten waar een ervaren Human Resource Manager voor wordt gezocht. Naar aanleiding van dit vrijblijvende gesprek word er besproken wat we voor elkaar kunnen betekenen en kan er een passend voorstel worden uitgewerkt. Na presentatie van dit voorstel zal het traject en de kostprijs bepaald worden.

Wil jij weten wat onze Human Resource Managers voor jouw afdeling of organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie aan!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ‌onderstaand contactformulier.

‌Je mag ons ook altijd bellen, we leggen je graag meer uit.