Missie en visie

EPAHS is een team van specialisten met als missie om organisaties bevlogen in beweging te brengen door bedrijven efficiënter, toekomstgerichter en duurzamer te laten werken.
Zo halen ze het beste uit de mensen en processen.

Onze missie:
‘De wereld verandert, organisaties veranderen, medewerkers ontwikkelen’
Wij brengen organisaties bevlogen in beweging door bedrijven efficiënter, toekomstgerichter en duurzamer te laten werken.

Onze visie:
Wij zijn het strategisch duurzaam organisatieadviesbureau van Nederland!
Organisaties die duurzaam willen ontwikkelen zijn maatschappelijk verantwoord en hebben een blik op de toekomst. Hierbij is balans tussen mens, informatiemanagement, organisatie en ontwikkeling een pre.

EPAHS optimaliseert de prestatie van mens en organisatie.
Het realiseren van maximaal resultaat, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig, door het creëren van een perfecte balans tussen het bedrijf en de medewerkers met behulp van onze MIOO Aanpak:

Mens
Informatiemanagement
Organisatie
Ontwikkeling

Naast de juiste balans wordt duurzaamheid steeds belangrijker. We merken dat meer organisaties en mensen beseffen dat zij duurzamer moeten worden. Met Sustainable Goals hebben we voor iedere organisatie een manier van werken gecreëerd om de 17 Sustainable Development Goals te omarmen en in de bedrijfsvoering op te nemen.

Onze aanpak is erop gericht om zo snel mogelijk te starten met het realiseren van de doelen zonder grote investeringen. Wij helpen met een gefaseerde aanpak, de juiste tooling en direct resultaat. Deze aanpak is meer dan zomaar een methode, het zorgt ervoor dat de organisatie ook lang nadat wij weg zijn nog volop bezig is met duurzaamheid.

EPAHS, get your company in shape!

Meer weten over onze diensten?

Stuur ons een e-mail en vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op: info@epahs.nl