MIOO-filosofie

Wat is onze methode?

Wij geloven niet in quick wins en half werk. Met alleen een software-oplossing of alléén gelukkig personeel heb je nog geen optimaal presterende organisatie. 

‌Onze ervaring leert dat de combinatie en juiste balans tussen: 

‌- Mens (M)
‌- Informatiemanagement (I)
‌- Organisatie (O) en 
‌- Ontwikkeling (O) 

‌Wij noemen deze integrale aanpak de MIOO methode. Hieronder hebben we dat in een kort filmpje uitgelegd:

Is jouw organisatie in shape?

Doe de MIOO Quickscan en krijg direct inzicht waar je als organisatie staat en mogelijke kansen liggen tot verbetering.

Doe gratis de MIOO Quickscan 

MIOO

EPAHS heeft een unieke formule ontwikkeld, waarmee wij in staat zijn niet één onderdeel maar het totale plaatje te analyseren. Dit doen wij altijd vanuit de volgende aandachtsgebieden: Mens (M), Informatiemanagement (I), Organisatie (O) en Opleiding (O), want alleen de balans tussen deze pijlers zorgt voor meer winstgevendheid voor jouw organisatie. 

Mens

Het zijn de mensen binnen organisties die het mogelijk maken, zij zijn de spil van het bedrijf. ‌Wij houden ons in essentie bezig met de soft skills, van mens en organisatie, dat wat je niet kunt aanraken, de innerlijke ervaring van wat je voelt en wat dit met je doet. ‌ Zowel persoonlijk als professionele ontwikkeling is nodig zodat jouw medewerkers het beste uit zichzelf halen! ‌Want als een Mens gelukkig is binnen jouw organisatie draagt dat bij aan het succes van jouw bedrijf.

Informatiemanagment

Vandaag de dag nemen we van minuut tot minuut informatie tot ons. Steeds vaker hebben we informatie nodig om te kunnen werken of omdat we gewoon zaken met elkaar willen delen. ‌Naast dat de informatievoorziening natuurlijk een goede ondersteuning dient te zijn en optimaal dient aan te sluiten op de organisatie, bedrijfs- en werkprocessen, vinden wij ook dat de mensen in de organisatie zich optimaal gefaciliteerd moeten kunnen voelen door ict.

Organisatie

Het bedrijf, de organisatie, de instelling: het zijn in feite abstracte begrippen. Concreet gezegd bestaat een organisatie uit mensen en middelen. De inzet van deze mensen en middelen moet in balans zijn. Denk hierbij aan o.a. de processen, structuur en cultuur. Wij hebben ervaren dat communicatie vaak een groot onderdeel van het probleem is, maar het is wel dé voorwaarde om te bestaan én om verder vooruit te komen.

Ontwikkeling

Kennis. Theoretische bagage. Know-how. Degelijke opleidingen en cursussen; de zogenaamde hard skills. Ze bieden een stevig fundament. Tenminste, als mensen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen vanuit hun kracht. Steeds vaker willen organisaties zich richten op het benutten van iemands talenten. Maar dit gebeurt nog niet altijd optimaal. Dit is wel nodig om klaar te zijn voor de toekomst.

De kracht van integraliteit

De integrale aanpak, een begrip wat steeds meer onder woorden wordt gebracht in onze maatschappij. Samenwerking, verbinding, integraliteit allemaal woorden die de kracht vertegenwoordigen van het bundelen van kennis om er samen beter van te worden.

MIOO houdt de integraliteit in van Mens, Informatiemanagement, Organisatie en Opleiding. De balans tussen deze vier onderdelen moet goed zijn om te zorgen voor een evenwichtig, effectief, efficiënt maar bovenal winstgevende organisatie. 
Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? 
Doe nu de Gratis MIOO Quickscan!
Hoe?
Door jouw organisatie niet te veranderen, maar te optimaliseren! Met onze eigen ontwikkelde oplossing analyseren wij organisaties/afdelingen en draaien we, op basis van de resultaten, aan de juiste knoppen om jouw bedrijf/organisatie nog meer te laten bloeien en groeien.
Wat maakt ons uniek?
Wij geloven niet in quick wins en half werk. Met alleen een software-oplossing of alléén gelukkig personeel heb je nog geen optimaal presterende organisatie. Onze ervaring leert dat de combinatie en juiste balans tussen Mens (M), Informatiemanagement (I), Organisatie (O) en Opleiding (O) zorgt voor meer winstgevendheid. 
‌Deze totaaloplossing noemen wij MIOO en zetten we vanuit EPAHS met veel enthousiasme en succes dagelijks in.
Onze MIOO aanpak
Wil jij weten wat Epahs voor jouw organisatie kan betekenen?
Meet EPAHS
EPAHS is een team van ervaren specialisten. Wij hebben een unieke formule ontwikkeld die jouw organisatie/bedrijf succesvoller, duurzamer, winstgevender en toekomstbestendiger maakt.
Laat je adviseren

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature