Persoonlijke Coaching

Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers is enorm waardevol voor jouw bedrijf: wanneer zij zichzelf als mens ontwikkelen, groeien ze ook als werknemer. EPAHS biedt diverse vormen van coaching in persoonlijke ontwikkeling. Zonder opgelegde opdrachten en zonder ongevraagde adviezen en mét de juiste vragen om te prikkelen en uit te dagen. Geef jij jouw medewerkers de ruimte om het beste uit zichzelf te halen? Of zie je uitdagingen als werknemer?

Herken je bij jouw medewerkers bijvoorbeeld:

-…twijfel over loopbaan en carrière?
-…moeite met het maken van keuzes?
-…het gevoel dat sommige vaardigheden van medewerkers niet voldoende uit de verf komen?
-…dat er mogelijkheden zijn tot prettigere communicatie?
-…dat het lastig is om werk en privé te scheiden of in evenwicht te houden?
En wil je graag bijdragen aan het welzijn van jouw medewerkers én aan een sterke organisatie?
  Wat meet DISC
Lees meer
  Voor wie?
Lees meer
  Aanpak en kosten 
Lees meer
  Validatie & betrouwbaarheid
Lees meer
Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers biedt meerwaarde en inzicht voor iedereen die belemmeringen ervaart in het dagelijks leven. 
Wat komt er onder andere aan bod?
• Bewustwording van het belang van goede communicatie
• Inzicht in eigen invloed op je omgeving
• Inzicht verkrijgen in je sterke en mindere sterke kanten
Voor wie
Persoonlijke coaching biedt meerwaarde en inzicht voor iedereen die belemmeringen ervaart in het dagelijks leven. Dat kunnen concrete belemmeringen zijn of een gevoel dat er meer uit het leven te halen valt dan dat men nu ervaart. Soms kunnen mensen even vastlopen, thuis, in hun werk of allebei. Wellicht voelt men dat persoonlijke grenzen worden overschreden of dat er zelfs helemaal geen grenzen meer benoemd kunnen worden. Met diverse handreikingen leren mensen om zichzelf in hun kracht te zetten, patronen te doorbreken en effectief gebruik te maken van talenten én groeigebieden. Ze kijken weer met een frisse en positieve blik naar zichzelf, de situatie en de toekomst.
Aanpak
We beginnen bij het begin: met een intakegesprek, waarin persoonlijke doelen naar voren komen in de vorm van een coachvraag. Is er een goede klik met de coach? Dat is een voorwaarde voor een geslaagd coachingstraject: er moet wederzijds sprake zijn van een goed gevoel en vertrouwen. Tijdens het eindgesprek komt nogmaals de coachvraag naar voren: is het persoonlijke doel behaald? In overleg kan het project eventueel worden verlengd.
Onze Persoonlijke Coaches
Evert Hulleman
Evert zoekt de balans tussen taak, team en mens met een betrokken en resultaatgerichte houding!


Maurice Wiegman
Maurice zijn expertise ligt op het vlak van één op één coaching. Doelgerichte coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal. 


Nicole Kruyning
Creativiteit is de brandstof voor verandering, dat is waar zij voor staat! Ben je op zoek naar een andere aanpak dan ben je bij Nicole op het juiste adres.
Jan-Hindrik Hartman
Jan Hindrik is wat je ziet en wat je krijgt. Ga met hem in gesprek en ervaar hoe het is om gehoord te worden en hoe woorden in daden worden omgezet.
Programma
Dit traject duurt maximaal zes maanden en bestaat uit zeven gesprekken van anderhalf uur. Voor de start vullen deelnemers een DISC-assessment in: hiermee wordt een persoonlijk profiel bepaald op basis van vier gedragsstijlen: dominant, invloed, stabiel en consciëntieus - een goede manier om zelfbewust met het traject van start te gaan.
Locatie en kosten
Samen met de coach wordt de gewenste locatie bepaald: dit kan zijn op het werk, bij de coach op kantoor of op een andere locatie. De kosten bedragen €1.685,00 voor het gehele traject.
Lees reviews
Weten wat onze persoonlijke coaches voor jouw afdeling of  organisatie kunnen betekenen?
Wil jij weten wat onze persoonlijke coaches voor jouw afdeling of organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie aan!
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ‌onderstaand contactformulier.

‌Je mag ons ook altijd bellen, we leggen je graag meer uit.
Bedankt voor het invullen van het aanvraagformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature