Business Coaching

Business coaching is erop gericht om individueel of teammatig de organisatie op verschillende vlakken binnen het werkterrein te optimaliseren. Dit kan zowel gericht zijn op de ontwikkeling van de medewerkers, leidinggevenden etc. als de processen binnen de organisatie.

Onze Business coaches kunnen jou helpen met onder andere de volgende vraagstukken:

• Sparren over strategische plannen en werken aan inhoudelijke vraagstukken
• Individueel leiderschap (verder) ontwikkelen
• Leidinggevende kwaliteiten verbeteren
• Hoe kan ik binnen mijn huidige baan een betere balans vinden tussen werk & privé?
• Leren plannen en efficiënter & doelgerichter werken
  Wat meet DISC
Lees meer
  Voor wie?
Lees meer
  Aanpak en kosten 
Lees meer
  Validatie & betrouwbaarheid
Lees meer
Werken met meer ontspanning, met meer energie en met keiharde resultaten!
Doel
Dat is werken met meer ontspanning, met meer energie en met keiharde resultaten en toch met veel minder moeite. Tegelijkertijd betekent dit werken met een grotere flexibiliteit, meer ondernemerschap en met de juiste focus en prioriteiten. Op deze manier kunnen we samen het beste uit jouw organisatie halen!
Voor wie
Individueel coaching: directeur, leidinggevende, manager etc. die gericht is op het ontwikkelen of optimaliseren van leiderschap. Hierbij wordt er aandacht besteed aan de ontwikkeling van specifieke individuele competenties en vaardigheden.

Teams: die (pro)actief, efficiënt en effectief willen werken, gericht op teamontwikkeling en onderlinge samenwerking.
Aanpak
‌Business coaching is maatwerk. Zo heeft elk individu, elk team en elke organisatie een unieke geschiedenis en cultuur, een eigen doel en ontwikkelingsfase. Voordat er aan het traject wordt begonnen is er een intakegesprek, wordt de doelstelling geformuleerd en wordt het programma vormgegeven aan de hand van de coachvraag. Aan de hand van de deze vraag selecteren wij de juiste coach die past bij jou. Want om een traject te laten slagen moet er namelijk wederzijds een goed gevoel en mate van vertrouwen zijn. Tijdens het laatste gesprek wordt gekeken of het gestelde doel behaald is en wordt, indien noodzakelijk, het traject in samenspraak verlengd.
Onze Business Coaches
Edwin Stolk
Alles waar je energie in stopt groeit. Edwin verspilt dan ook geen seconde aan niet positief bijdragende woorden, zinnen en acties. 

Evert Hulleman
Vanuit ervaring is Evert deskundige op het gebied van samenwerking in teams. Praktisch gericht, goed kunnen schakelen tussen de werkcontext van teams op alle niveaus in een organisatie.
Locatie en kosten
Samen bespreken we de locatie en de kostprijs.
‌Business coaching kan incompany, bij ons op kantoor of een andere inspirerende omgeving. Nadat we met jou ons voorstel voor het traject voor jouw team hebben besproken, zal een kostprijs worden bepaald.
                                
Lees reviews
Direct meer informatie aanvragen over Business Coaching?
Wil jij weten wat onze Business Coaches voor jouw afdeling of organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie aan!
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ‌onderstaand contactformulier.

‌Je mag ons ook altijd bellen, we leggen je graag meer uit.
Bedankt voor het invullen van het aanvraagformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature