Lifecycle

management

Het succesvol kunnen managen van de lifecycle is een bedrijfsoptimalisatie die elke organisatie ten goede komt. Organisaties willen graag een goed resultaat bereiken en dat zo efficiënt mogelijk doen. Belangrijk hierbij is dat de organisatie, de middelen en de processen goed op elkaar zijn afgestemd.

Door al die onderdelen integraal met elkaar in verbinding te brengen, kan men de juiste ondersteuning bieden en op die manier de gewenste uitkomsten optimaliseren.

Door de juiste mensen , middelen en processen met elkaar in verbinding te brengen en multidisciplinair te werken, wordt het mogelijk om de gehele lifecycle van een product of dienst goed te managen.

Wat je van ons mag verwachten
Met behulp van een Integrated Logistic Support (ILS) proces kun je als bedrijf optimaal te werk gaan. Door kennis op te doen van ILS en deze kennis toe te passen in praktijkvoorbeelden en casussen, helpen wij medewerkers beter inzicht te krijgen in de taken en rollen binnen de gehele lifecycle.

 

Doel
‌EPAHS denkt vanuit het geheel. Geen losse onderdelen in een bedrijfsproces die los van elkaar staan, maar diverse bouwstenen die complementair zijn aan elkaar gedurende de gehele lifecycle. Wij brengen de organisatie, de processen en middelen bij elkaar. Daarom helpen we je graag met:

 
Training op het gebied van ILS
Training op het gebied van Human skills
Advies en aanbevelingen van onze ILS experts en organisatiepsychologen
Integratie op de werkvloer door onze verandermanagers
 
Diensten
Human ILS opleiding

Geïnteresseerd?

Stuur ons een e-mail en vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op: info@epahs.nl