Human Integrated Logistic Support

 

Integrated Logistic Support (ILS) is een werk- en denkmethodiek voor het ontwikkelen en/of aanschaffen en onderhouden van onderhoudsgevoelige producten. Het doel is het product zo effectief en efficiënt mogelijk gebruiken en onderhouden gedurende de gehele levensduur.

Werken met de ILS-methodiek kan 20% kosten besparen op de levensduur van het product.

In onze trainingen krijg je een uitgebreide introductie over ILS.
Je leert hoe je het gewenste resultaat bereikt en welke stappen hiervoor nodig zijn. Je wordt meegenomen in een aantal cases, zodat je de ILS-methode direct leert toe te passen.

Bij ons kun je deze methode gelijk eigen maken middels onze
e-learning. Leer jij sneller fysiek en vind je het fijn om meteen antwoord op je vragen te krijgen? Kom dan naar onze fysieke opleiding.

 

Waarom kiezen voor onze Human Integrated Logistic Support trainingen?

In onze trainingen leggen we de nadruk op de onmisbare rol van ‘human skills’ in de complexe wereld van Integrated Logistic Support (ILS).
We begrijpen dat uitdagingen niet alleen van technische aard zijn, maar vaak geworteld liggen in het human aspect.
Het is dit menselijke stuk, deze human skills, dat de kern vormt van veel problematiek binnen ILS.

Waar andere opleidingen mogelijk slechts de oppervlakte van technische complicaties aanraken, gaan wij verder. We richten ons op de vaardigheden die vaak over het hoofd worden gezien maar van onschatbare waarde zijn voor het optimaliseren van systeembeschikbaarheid gedurende de gehele levenscyclus.

 

De voordelen van werken met ILS

 

Efficiëntieverbetering: deelnemers kunnen werkprocessen optimaliseren en gestroomlijndere workflows creëren.

Kostenbesparing: een dieper begrip van de levenscyclus en kostenbewustzijn resulteert in weloverwogen beslissingen die kosten verminderen.

Positieve werkomgeving: ontwikkelde soft skills dragen bij aan een positieve werkomgeving, wat de teamprestaties en werksfeer bevordert.

Verhoogde productiviteit: het juist aansturen van werkprocessen en het nemen van regie bevordert de productiviteit en efficiëntie van teams.

Betere communicatie: effectievere communicatie leidt tot minder misverstanden en een verbeterde samenwerking, wat uiteindelijk kostenbesparend is.

Effectiever werken: de combinatie tussen human aspects en de bedrijfsvoering processen zorgen er voor dat de integrale logistiek effectiever wordt.

 

driehoek_epahs Human ILS training

Wil je ILS tot in de diepte doorgronden? Ontdek onze gespecialiseerde fysieke training. Onze training in Integrated Logistic Support (ILS) gaat verder dan alleen de technische aspecten. We benadrukken niet alleen de essentie van ILS, maar richten ons ook op het menselijke aspect binnen dit cruciale systeem.

Wat kun je verwachten?

  • Gedetailleerde verkenning van LSA (Life Cycle Support Analysis) en ILS-elementen met een focus op communicatievaardigheden
  • Diepgaande analyse van LSA Deel 1 en 2 en strategieën voor conflicthantering binnen teams en effectief vergaderen
  • Ontwikkeling van presentatievaardigheden en een examen

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een integrale benadering. Wij bekijken het geheel en belichten tevens de menselijke kant. Dit is waarom onze training zich onderscheidt van anderen. Ben je klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en de kracht van ILS volledig te omarmen? Meld je dan nu aan voor deze training.

 

Locatie:               Willemsoord Den Helder
Datum:                n.t.b.
Duur:                   6 werkdagen
Kosten:                €3.495,- p.p. excl. btw

 

Schrijf je hier in!

5 werkdagen

Examen 25 april

5 werkdagen

Examen 11 juni

5 werkdagen

Examen 16 juli

5 werkdagen

Examen 1 oktober

5 werkdagen

Examen 5 november

5 werkdagen

Examen 10 december

driehoek_epahs Human ILS E-learning

Wil jij de kern van Integrated Logistic Support (ILS) begrijpen? Ontdek onze unieke e-learning. ILS met een menselijke touch:

onze training omvat niet alleen de essentie van Integrated Logistic Support, maar legt ook de nadruk op het menselijke aspect binnen dit cruciale systeem.

Wat kun je verwachten?

  • Een uitgebreide introductie in ILS
  • Stapsgewijze begeleiding om gewenste resultaten te behalen
  • Praktische casestudies om de ILS-methode direct toe te passen

Met onze e-learning bepaal jij jouw studieritme en tijdsbesteding. Pas de training flexibel aan naar jouw persoonlijke schema en werkverplichtingen, en laat de leermethode zich aanpassen aan jouw leven en groeimomenten op jouw eigen tempo.

Klaar om je vaardigheden te vergroten en de kracht van ILS te omarmen? Schrijf je in voor onze flexibele e-learning dompel jezelf onder in de wereld van effectieve logistiek met een menselijke benadering.

Locatie:               Online
Duur:                   19 dagen 10 minuten
                             + verschillende casussen uitwerken
Kosten:                €295,- p.p. excl. btw

 

De trainers

EPAHS_Erik

Erik Smits

EPAHS_Leon

Leon Nijsen

EPAHS_Mo

Mo Alkassab

EPAHS_Louis_team

Louis Elscot

EPAHS_Edwin

Edwin Stolk

Meer weten of direct aanmelden?

Wil jij meer weten over onze ILS training? Heb je vragen over de inhoud? Of wil je deze training met je hele afdeling doen? Er is van alles mogelijk. Vul nu hieronder jouw gegevens in.

Aanmelden Human ILS training

Gewenste startdatum

15 + 13 =