“Maar zo doen wij dat altijd.” – Blijf relevant als bedrijf door constant te veranderen!

Veranderingen, wijzigingen in processen of digitalisering maakt mensen onrustig. Waarom zou je een fijne werkmethode aanpassen? Juist deze veranderingen op z’n tijd houden het team scherp, zorgen voor het optimaliseren van het proces en de organisatie blijft relevant voor de markt! Ongeacht locatie, branche of omvang geldt dat bedrijven die zich verzetten tegen verandering de weg naar succes afsluiten.’ – Andy Bailey. 
Door te doen wat je altijd al deed blijf je uiteindelijk achter ten opzichte van de concurrenten. De comfort zone voelt fijn, alles loopt zoals je verwacht en je weet waar je aan toe bent. Omdat veranderingen om ons heen niet altijd duidelijk zijn kunnen we met kleine aanpassingen meebewegen in de markt. Helaas zijn kleine aanpassingen op z’n tijd niet genoeg. Het weerhoudt je van een frisse blik en je wordt niet echt uitgedaagd. Constante verandering is de oplossing, het behoed je voor de dagelijkse sleur en houdt uitdaging in het werk hoog. Dit leidt tot meer productiviteit, creativiteit en een bedrijf die flexibel op de markt beweegt!

Procesmatig te werk
We leven en werken in een tijd van snelle veranderingen. Techniek is niet meer weg te denken in onze samenleving en heeft al veel bedrijfsprocessen overgenomen. Maar sluiten deze processen ook nú nog naadloos op elkaar aan? Zijn er overbodige stappen aanwezig die niet meer nodig zijn? Door regelmatig samen te kijken hoe de organisatie opereert eindig je niet met een opeenstapeling van diverse managementsystemen en communicatiekanalen waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Ook het managen en optimaliseren van je digitale proces is van levensbelang. 

Optimaliseer samen
Ondanks alle digitaliserings effort die je doorvoert, blijven de mensen binnen de organisaties degene die het mogelijk maken, zij zijn de spil van het bedrijf. Betrokkenheid speelt hier een grote rol. Door gezamelijk te kijken naar het bedrijfsproces ontvang je meerdere perspectieven, kom je samen tot nieuwe ideeën, oplossingen en mogelijkheden. Dit creëert vertrouwen en betrokkenheid en maakt de werknemer trots en gelukkig op het werk dat zij doen. En niet te vergeten: plezier op werk!

- Want wanneer iemand gelukkig is op het werk, draagt dat bij aan het succes van de gehele organisatie. -

Benut ieders kwaliteit
Constante verandering betekend ook dat kennis optimalisatie noodzakelijk is om in beweging te blijven. Om plezier op het werk hoog te houden en productief en winstgevend te blijven is het van belang dat werknemers worden uitgedaagd in hun kunnen. Mogelijkheden tot het volgen van cursussen, bezoeken van events en het aanbieden van opleidingen stimuleert werknemers om zich optimaal in te zetten voor de organisatie. Sta eens stil bij welke events er jaarlijks worden bezocht én dragen deze bij aan het succes?

Welk aspect in de organisatie ook wordt aangepakt om te optimaliseren, belangrijk is de balans binnen de organisatie op het gebied van Mens, IT, Organisatie & Ontwikkeling. Een verandering heeft altijd gevolgen voor de balans in de organisatie. De bewustwording dat alles met elkaar samenhangt brengt de organisatie tot een groot succes en geeft werknemers een gevoel van vrijheid om mee te denken. Constante verandering houdt het bedrijf in SHAPE! 

‌Het positief benaderen van constante verandering optimaliseert de bedrijfsvoering en de cultuur in het algemeen. De bewustwording dat alles met elkaar samenhangt en inzicht in de samenhang brengt de organisatie tot een groot succes en geeft werknemers een gevoel van vrijheid om mee te denken en brengt de organisatie tot een groot succes. Constante verandering houdt het bedrijf in SHAPE!
 Breng jouw organisatie in SHAPE! 
EPAHS helpt jouw organisatie graag. Met de MIOO-methode brengen wij direct de kansen voor jouw organisatie in kaart zodat jouw organisatie toekomstbestendig en flexibel wordt. Lees meer over de MIOO-methode en onze aanpak die jouw organisatie in SHAPE brengt. 

‌‌‌Organisaties "in shape" brengen, dat is wat wij doen. Het beste uit de mensen & de processen halen.

 Klik hier voor meer informatie 

‌Ben jij al lid van onze nieuwsbrief?
‌Meld je nu aan via onderstaande link zodat je maandelijks als eerste op de hoogte wordt gesteld.

‌  Aanmelden

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature