INSIGHTS
Technische schuld door digitalisering
September 2020
Een financiële schuld kennen we allemaal. We lenen geld, betalen er rente over en kunnen hierdoor sneller stappen maken en/of investeren. Een technische schuld, wat houdt dat in? Een technische schuld is niet direct zicht- of tastbaar maar kom je in de toekomst wel weer tegen. Wat houdt een technische schuld precies in en wat is de juiste aanpak om deze technische schuld te vermijden?
Lees verder
door: Alfred Boersma
De rol van sociale innovatie 
September 2020
De organisatie van de toekomst is al veel dichterbij dan we denken. Als we het hebben over een organisatie die toekomstbestendig is gaat dit vrijwel altijd gepaard met innovatie. Het gaat hier niet alleen om technische innovatie maar vooral ook om sociale innovatie. Continu blijven verbeteren, inspelen op de veranderende omgeving en het bedenken van nieuwe ideeën en oplossingen voor problemen die nog moeten komen.
Lees verder
door: Mo Alkassab
Omgaan met een pandemie, hoe doe je dat nou eigenlijk? 
augustus 2020
Als er iets moeilijk is, is het wel het voorspellen van de toekomst. Leiderschap goeroes hebben allerlei theorieën maar hebben het nooit over hoe je om moet gaan met onverwachte zaken zoals COVID-19. Hoe ga je hier dan wel mee om? Flexibiliteit is waar je voor en na de COVID-19 epidemie aan had kunnen denken. We hebben het allemaal over proactief denken en strategieën ontwikkelen voor de lange termijn. Maar wat we zien in de praktijk is dat als alles economisch groeit we vooral geleefd worden en alleen maar denken over meer winst en meer omzet.
Lees verder
door: edwin stolk
Blijf relevant als bedrijf door constant te veranderen!
augustus 2020
Door de corona crisis worden veranderingen, wijzigingen in processen en digitalisering in versneld tempo opgepakt om de organisatie draaiende te houden. De alledaagse werkmethode op kantoor is niet langer meer het ‘normaal’ en thuiswerken is niet langer meer een luxe! Deze veranderingen kunnen veel onrust teweeg brengen, maar bieden ook nieuwe perspectieven. Als organisatie is het ontzettend belangrijk om constant te veranderen, zodat je voorbereid en flexibel in de markt staat.
Lees verder
door: Naomi de Boer
infographic: MIOO filosofie
juli 2020
Haal het beste uit jouw organisatie! Met de MIOO-methode brengen wij direct de kansen voor jouw organisatie in kaart op het gebied van Mens, IT, Organisatie & Ontwikkeling. 

‌Zie in één oogopslag waar de MIOO methode voor staat. 
Lees verder
Door: Inge straat
whitepaper: thuiswerken door corona?
juni 2020
Weer terug naar kantoor óf een combinatie van kantoor en thuiswerken? De combinatie blijkt het meest productief. Zie de whitepaper voor tips om thuis te werken. Waar moet je rekening mee houden en hoe houd je focus, een juiste balans en productiviteit hoog? 
Lees verder
DOOR: inge straat
Is er gelijkheid binnen uw bedrijf?
juni 2020
De afgelopen week stond de media er vol mee: de gebeurtenissen in Amerika zetten een ieder aan het denken en kwam volop in beweging. Mooi om te zien hoe wij als mens voor elkaar opkomen en onze stem laten horen. Gelijkheid is bij ons allemaal van belang, ook in uw organisatie. Hoe staat gelijkheid ervoor binnen uw bedrijf?
Lees verder
DOOR: naomi de boer
Samenwerkingsverbanden
Wij geloven in verbinding, daarom werken wij samen met verschillende partners. Stuk voor stuk succesvolle professionals die we heel goed kennen en die graag met ons samenwerken. Om zo elkaar te versterken, te inspireren en uit te dagen. Want samen bereik je meer. Door met hen waardevolle kennis te delen kunnen wij echt passend maatwerk leveren aan onze klanten.

Ook bij onze partners stroomt het gedachtegoed van de MIOO-filosofie van EPAHS door de aderen. We zijn volledig op elkaar ingewerkt. Dus kiest u ervoor uw organisatie door ons te laten optimaliseren, dan heeft u altijd EPAHS als direct aanspreekpunt.
Pro Change Solutions
De ommezwaai
Zelf aan het stuur
JH Training en coaching

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Bekijk onze specialisten
Vacature