Informatiemanager

Maak je je zorgen over hoe je moet omgaan met de nieuwe realiteit? Een realiteit waarin vrijheid en veiligheid hand in hand moeten gaan. De Cloud en de tablets zijn dan de nieuwe USB sticks, die soms per ongeluk onbeschermd op straat rond slingeren. Hoe blijft écht vertrouwelijke informatie dan nog afgeschermd?

Die nieuwe realiteit begint vandaag!

Want hoe maak je je medewerkers bewust over wat ze wel en niet op social media zetten? Hoe houd je je leveranciers van Cloud applicaties of van outsourcing bij de les? Hoe blijft de toegang tot applicaties in de Cloud gebruiksvriendelijk? (Dat was op het bedrijfsnetwerk al lastig, maar nu helemaal) En hoe laat je alle ICT processen meebewegen naar die nieuwe realiteit maar wel op jouw manier (Maatwerk)?

‌En nog belangrijker, ben jij er al mee bezig?

‌Vandaag de dag nemen we van minuut tot minuut informatie tot ons. Steeds vaker hebben we informatie nodig om te kunnen werken of omdat we gewoon zaken met elkaar willen delen.
‌Naast dat de informatievoorziening natuurlijk een goede ondersteuning dient te zijn en optimaal dient aan te sluiten op de organisatie, bedrijfs- en werkprocessen, vinden wij ook dat de mensen in de organisatie zich optimaal gefaciliteerd moeten kunnen voelen door ICT. Dit vergroot het draagvlak en de motivatie om hier goed gebruik van te maken. 

  Wat meet DISC
Lees meer
  Voor wie?
Lees meer
  Aanpak en kosten 
Lees meer
  Validatie & betrouwbaarheid
Lees meer
Inzicht en structuur in alle data en ICT processen binnen jouw organisatie! 
Doel
‌‌Onze informatiemanager onderzoekt en analyseert alle ICT processen binnen jouw organisatie en speelt naar behoefte in op (complexe) vraagstukken binnen jouw organistatie. Het adviseren over trends en het implementeren van diverse oplossingen behoren ook zeker tot het doel van de optimalisatie van informatievoorziening. Onze informatiemanagers analyseren de bestaande processen en vertalen deze naar duidelijke oplossingen om van daaruit het geheel te optimaliseren.

Voor inzicht en structuur in alle data en ICT processen binnen jouw organisatie! 
Voor wie
Voor organisaties en bestuurders die behoefte hebben aan integraal advies over (complexe) vraagstukken op het gebied van informatiemanagement. Voor organisaties die inzicht en stuctuur zoeken in alle data en ICT processen met als doel om nog beter te presteren. Door jouw processen te stroomlijnen zorg je ervoor dat er balans ontstaat tussen mensgericht en restultaatgericht werken.   
‌‌
Onze Informatiemanagers
Ricardo van Beveren
Ricardo optimaliseert de informatievoorziening met de mens als uitgangspunt. Oftewel: eenvoudig, gebruiksvriendelijk, maar wel volledig en ondersteunend aan de doelen van de organisatie. Ricardo sluit de kabels aan tussen mens, organisatie en ICT!

Rene Wijshake
René is sociaal, gedreven en analytisch, weet met zijn sterk empathisch vermogen het uiterste uit medewerkers te halen en zet hen hierdoor in hun kracht.

‌‌René is een energieke en gedreven man en gaat altijd voor het maximale resultaat.
Aanpak en locatie
Met advies op maat en een integrale aanpak helpen we je op weg om je te voorzien van gedegen, tactisch en strategisch informatie advies. Een informatiemanager van EPAHS heeft kennis en inzicht in de ICT (processen), de nieuwe wereld en kan zich snel inleven in jouw organisatie om de juiste match of analyse te maken. Hierbij wordt ook gekeken naar de medewerkers in combinatie met uw ICT processen en hoe gebruiksvriendelijk de applicaties zijn. ‌

‌Geen enkele organisatie is hetzelfde. Een passende IT-infrastructuur blijft daarom altijd maatwerk. Bij ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Elk traject beginnen we met een uitgebreide kennismaking om jouw organisatie en IT infrastructuur te leren kennen. Vervolgens vertalen onze informatiemanagers jouw wensen en eisen naar een op maat gemaakt plan van aanpak. Ook op basis van specifieke vragen kunnen wij een passend voorstel uitwerken.

‌ Of je nu een IT-infrastructuur in-house wilt of volledig ontzorgt wilt worden, het kan allemaal!
“Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.”
                                      H. Jackson Brown
Lees reviews
Weten wat onze informatiemananagers
‌voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Wil jij weten wat onze informatiemanagers voor jouw afdeling of organisatie kunnen betekenen? 
‌Vraag dan direct meer informatie aan!
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ‌onderstaand contactformulier.

‌Je mag ons ook altijd bellen, we leggen je graag meer uit.
Bedankt voor het invullen van het aanvraagformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur

Contact

Locatie Den Helder
‌Willemsoord 29a
‌1781 AS Den Helder

Locatie Nijmegen
‌Stationsplein 26
‌6512 AB Nijmegen

T: 088 - 50 17 100
E: info@epahs.nl

Social Media

Juridisch

Meet the team

EPAHS is er om jouw organisatie te laten groeien. ‌Wij zijn hét organisatie adviesbureau die alle gebieden in balans brengt. 

Nieuwsbrief
‌‌Vacature