Multimetaal

Pim Hulsebos, directeur van Multimetaal, constateerde dat medewerkers vastliepen in hun functie, wat hem deed afvragen: “Hoe kunnen wij onze medewerkers helpen verder te ontwikkelen en te groeien binnen hun huidige functie?”

review_multimetaal

Pim sluit hierop aan dat er in het gesprek met EPAHS de bewustwording kwam of ze wel bezig waren met de juiste talentontwikkeling. EPAHS introduceerde vervolgens het MIOO-concept, waarbij niet alleen naar individuele personen werd gekeken, maar naar het totale plaatje van de organisatie.

Dankzij talentontwikkeling en het samenstellen van teams op basis van persoonlijkheidstesten zoals het DISC-assessment en het Belbin-assessment, werden medewerkers effectiever in hun functies en kwamen zij beter tot hun recht op hun huidige plek.

Belangrijke veranderingen waren een verbeterde tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers, die positief werden beïnvloed onder de begeleiding. Pim waardeerde de brede aanpak en kundigheid, maar ook de prettige omgang met de medewerkers.

Een reden om EPAHS aan te bevelen aan andere partijen is het vermogen om verder te kijken en een breder advies te geven.

Het succes van het traject werd benadrukt door een positieve aanbeveling aan andere organisaties.

 

Pim_hulsebos_multimetaal

Pim Hulsebos