ChatGPT Workshop

ChatGPT? Wat is het? Hoe werkt het? Je hebt het vast al veel voorbij zien komen, maar waar begin je? En wat heb jij eraan? Of je nu manager, assistent, marketeer, communicatieadviseur of IT-specialist bent, ChatGPT kan je helpen je werk efficiënter en optimaler in te richten. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Maar waar begin je? En wat zijn de grenzen?

Tijdens onze in-company training krijg je niet alleen antwoord op je vragen, maar kom je er direct achter hoe je ChatGPT op een menselijke manier in jouw dagelijkse werkzaamheden en bedrijfsvoering integreert.

Boek nu en bereid je voor op de toekomst.

Locatie:  jouw eigen organisatie
Datum:   zelf te kiezen moment
Duur:      2 uur

Breng ChatGPT vanuit de theorie direct in de praktijk 
Ontvang concrete tips & tricks en leer effectief prompten
In-company onder begeleiding van onze informatiespecialiste
 

“Deze tekst is in samenwerking met ChatGPT geschreven”

Waarom kiezen voor onze ChatGPT-training?

Efficiëntieverbetering: met onze training leer je hoe je repetitieve taken kunt automatiseren met behulp van ChatGPT.
Dit bespaart kostbare tijd en stelt je in staat om je te richten op belangrijkere en meer complexe taken.

Creatievere co-creatie: ChatGPT kan dienen als een co-writer die je kan helpen inspireren en finetunen in de tone-of-voice van jouw organisatie. Door onze training leer je hoe je ChatGPT effectief kunt aansturen om “samen” aan creatieve projecten te werken.

Hands-on handigheid: onze training biedt praktische use-cases waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Hierdoor leer je effectieve prompts te gebruiken binnen de context van jouw specifieke functie. Dit stelt je in staat om de vaardigheden die je leert direct toe te passen in je dagelijkse werk.

Menselijk en verantwoord gebruik: we besteden ook aandacht aan de ethische aspecten van het gebruik van ChatGPT. Je leert de grenzen en valkuilen van het taalmodel te herkennen en ChatGPT op verantwoorde wijze te exploiteren. Dit helpt je om de tool op een menselijke manier te gebruiken.

Deze interactieve workshop biedt een dynamische mix van theorie en praktijk. Na een korte inventarisatie van de huidige kennis brengen we deze verder op pijl en werpen we een blik op de werking achter de schermen. Het hoogtepunt van de training zijn de hands-on use-cases waarmee direct duidelijk wordt hoe ChatGPT relevant kan zijn voor jouw werk en organisatie.  

Programma

 

Theorie
Ontdek wat ChatGPT is en wat er achter de schermen van het taalmodel gebeurt. Is het magie of slechts slimme technologie? Kom erachter waar ChatGPT tekort kan schieten en wat er met jouw gespreksdata gebeurt.

Praktijk
Hoe ziet de implementatie van ChatGPT er binnen de muren van jouw organisatie uit? Wat betekent dit voor jouw afdeling, team en voor jou specifiek?

Tips & tricks
Wat zijn de kenmerken van een effectieve prompt? En die van een vervolgprompt? Kom erachter hoe jij ChatGPT strategisch aanstuurt om specifieke doelen te bereiken. 

Aan de slag
Breng de theorie direct in de praktijk en ondervind hoe de chatbot relevant kan zijn voor jouw werk.

 

EPAHS_Lisenka

De trainster: Lisenka Bakker

Lisenka beschikt over een breed kennispallet als het gaat om
AI en technologie. Maar haar expertise stopt hier niet.
De wisselwerking tussen de mens en technologie interesseert haar namelijk des te meer. Door je direct toepasbare tips & tricks te geven, neemt Lisenka je op een toegankelijke en laagdrempelige manier mee in de wereld van AI.

In slechts 2 uur helemaal AI. 

Zie jij de kansen van AI, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Onze in-company training helpt je met praktische tips & tricks direct op weg!