De Koninklijke Marine

Afgelopen maart heeft onze senior coach Evert Hulleman de training “Leergang Coachen voor managers CZSK” afgerond bij de Koninklijke Marine. In deze training leren managers, in 7 maanden, een betere coaching leiderschapsstijl te ontwikkelen. Evert heeft deze training in 2010 opgezet voor de Marine, en werd nu teruggevraagd om deze over te dragen aan Maarten van Schoorl.

 

Logo-Koninklijke-Marine

Sandra de Winter, Hoofd Bureau MTTL CZSK en zijn leidinggevende, zei over Evert: “We zijn ontzettend dankbaar dat Evert ons heeft willen en kunnen ondersteunen. Hij heeft een zeer professionele en enthousiaste bijdrage geleverd aan de Leergang Coachen voor managers CZSK.

Dank voor het fijne contact en de mogelijkheid om hem via jullie bureau in te kunnen huren. Wie weet tot een volgende keer!”

Maarten van Schoorl, zelf werkzaam bij de Koninklijke Marine, op de afdeling Maritieme Teamtraining en Toegepast Leiderschap (MTTL), vertelde over Evert: “Ik kende Evert nog niet en doordat we samen meteen van start gingen met de opleiding, kwam onze nieuwe samenwerking in een stroomversnelling. We hebben aanvullende persoonlijkheden en dus hadden we de groep veel te bieden. Ik vond het heel fijn om met zoveel kennis en ervaring naast me in dit vakgebied te stappen en zoveel te mogen leren. Vanuit dat vertrouwen heb ik veel kunnen groeien, vanaf nu ga ik vol vertrouwen zelf deze leergangen geven. Samen met iemand anders die we nu binnen de Marine hebben gevonden.”

Wil je meer weten over de training van Evert? Dat lees je in zijn interview.

sandra-de-winter

Sandra de Winter