Advies

& Inrichting

Niet alle problematiek binnen organisaties heeft een directe aanleiding of een standaard oplossing. Er zijn diverse diensten en adviezen waar je je op kunt richten.

Advies geven en vervolgens implementeren is écht maatwerk. Om dat maatwerk te kunnen leveren gaan wij altijd graag het gesprek openhartig aan met onze klanten.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor een niet goed functionerend team en het succes van een organisatie. Het geven van advies is dan ook een kunst op zich. Wat moet er veranderen? Wat heeft de organisatie nodig? Wie heeft de organisatie daarvoor nodig? Waar moeten de prioriteiten komen te liggen? Zo zijn er nog vele vragen die zorgvuldig beantwoord moeten worden om een goed advies te kunnen geven.

Wat je van ons mag verwachten

Om medewerkers en de organisatie in een ‘flow’ te krijgen zijn er twee dingen van belang: de medewerkers moeten voldoende uitgedaagd worden en competent genoeg zijn. Door die twee met elkaar in balans te brengen kan een organisatie groeien. Daarnaast is het van groot belang dat de omgeving optimaal is voor de medewerkers. Denk daarbij aan heldere bedrijfsprocessen en optimale middelen zoals de IT-infrastructuur.

Wij voeren een gap analyse uit om in kaart te krijgen waar de organisatie op dit moment staat en waar de organisatie naartoe wilt. Op die manier maken wij inzichtelijk wat de organisatie momenteel mist om de gewenste ambities te kunnen bereiken. Daarnaast kijken we naar de randvoorwaarden waar de organisatie aan moet voldoen en hoe wij deze kunnen optimaliseren om zo een productief werkklimaat te realiseren.


Doel
EPAHS denkt vanuit het geheel. Een advies is maatwerk, daarom doen wij uitgebreid vooronderzoek om passende analyses en aanbevelingen te maken. Om deze vervolgens succesvol te implementeren. Daarom helpen wij je graag met:

Adviesgesprekken met onze experts
Gap-analyses en assessment
Rapporteren en aanbevelingen met concrete actiepunten
Begeleiding op de werkvloer door onze verandermanagers

Diensten
MIOO assessment
MIOO rapport
Ontwikkeltrajecten
 
 

Geïnteresseerd?

Stuur ons een e-mail en vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op: info@epahs.nl