MEET THE TEAM
Wij stellen ons graag aan je voor....
Kim Kerdijk
Algemeen directeur / Organisatiekundige / HR
‌Motivator plus!
Het enthousiaste, niet omheen kunnend, mensen mens met een ongelofelijke drive voor optimalisatie in de breedste zin van dit allesomvattende begrip. Als Kim haar energie ontlokt, berg je dan maar!
Edwin Stolk
Commercieel directeur / Organisatiekundige
‌Energiek in het kwadraat!
Zijn overtuiging van de latente oerkracht in ieder mens maakt deze aanstekelijke en onophoudelijke motivator tot een unieke inspirator. Alles waar je energie in stopt groeit. Edwin verspilt dan ook geen seconde aan niet positief bijdragende woorden, zinnen en acties. Bij hem draait naast bezinning, alles om verbetering, groei en samenwerken. Alles is mooi, kan nog beter en er zijn geen grenzen voor verbetering. 
Lara Aarsen
Marketing & Communicatie
Doorzetter!
Ons schoolvoorbeeld van veerkracht. Niets moet maar zij mag en dat laat ze goed weten. Onze doorzetter heeft ervoor gekozen om niet bij de pakken neer te zitten, ze komt van ver maar wil daar niets over horen en is niet te stoppen. Haar enthousiasme maakt dat ons team, dag op dag geniet van de bijdragen die zij aanbrengt. Niets dan aanvulling en niets dan positiviteit. Licht en kleur, daar gaat ze voor. Lara is onze kracht onder de radar. Onze fundering en jouw telefonische aanspreekpunt. Vraag maar raak, ze staat voor jou en ons klaar en ze is iedereen voor met alles. Haar motto; beloof niet te veel en lever boven verwachting.

Patricia Hoogland
‌Organisatiekundige
‌Creatieve dwarsdenker!
Zet mensen in hun kracht, laat iedereen zichzelf zijn en er gebeuren buitengewone dingen. Zij plaats mensen niet in hokjes, maar heeft oog voor talent en kracht in je organisatie. Vlijmscherp en met hart voor de mens analyseert en adviseert Patricia organisaties. Ze houdt je scherp door je de dingen net van een wat andere kant te laten zien. Haar kennis en ervaring op het gebied van changemanagement en organisatiekunde zet zij om in een goed onderbouwd advies op maat. De combinatie om dingen, samen met de adviesvrager, vanuit een andere invalshoek te belichten zorgt vaak voor een verrassend nieuwe kijk. Op zoek naar vernieuwing? Kom maar op!

Neneh-Maria van der Vliet
Organisatiekundige
‌Verbinder!
Neneh-Maria is organisatiekundige en specialist Affectieve binding. Zij heeft ervaring opgedaan in diverse organisaties waar affectieve binding tussen de medewerkers, organisaties meer succesvol blijkt te maken. De uitkomsten van haar afstudeeronderzoek bevestigen dat Affectieve binding het belangrijkste aspect is in het creëren van een groeiende en lerende organisatie. Medewerkers presteren beter als zij affectieve binding ervaren! Haar drijfveer is om organisaties verder te helpen met de medewerkers op één. Zij is gepassioneerd om organisaties beter te leren presteren. Neneh-Maria bezit de ervaring en een frisse blik om de actuele ontwikkelingen en haar nieuwe inzichten voor EPAHS in te zetten.
Ricardo van Beveren
Informatiemanager/NLP & KATA Coach
‌Toegewijd en mensgericht
Ricardo gelooft in de kracht van ieder mens, met al zijn of haar unieke kenmerken. Ieder mens levert een belangrijke bijdrage aan deze wereld! In diezelfde wereld is ICT onmisbaar geworden. Ricardo optimaliseert de informatievoorziening met de mens als uitgangspunt. Oftewel: eenvoudig, gebruiksvriendelijk, maar wel volledig en ondersteunend aan de doelen van de organisatie. Ricardo sluit de kabels aan tussen mens, organisatie en ICT!
Carrolien Hoebe
Relatiemanager
‌Mindset optimalisator!
Carrolien is passievol, weet wat haar missie in het leven is en gaat daar 100% voor. “Mensen thuis brengen bij zichzelf, en hen het mooiste leven laten leven”. Carrolien is naast één van onze Relatiemanagers van EPAHS ook onze Mindset optimalisator. Ze laat zich leiden door haar intuïtie en laat je buiten de gebaande paden denken. Dat haar leven turbulent is, is een understatement maar hoe zij opstaat, zichzelf durft aan te kijken in de spiegel en haar leven na alles wat haar is overkomen richting geeft is behalve inspirerend ook een teken van daadkracht en ongelofelijke moed! In ons team deelt Carrolien deze levenservaring, en zal zij onder andere door trainingen en workshops ons team verreiken.

Jacqueline Boots
Werkgeluk specialist / Loopbaancoach / Trainer / ondernemersadviseur
Mensenkenner
Mensen werkgeluk laten ervaren is haar passie! Zij helpt mensen om een duidelijk beeld te krijgen van hun professionele ambities en welke stappen zij moeten zetten om die te bereiken. Haar missie is dat iedere medewerker een baan heeft die bij hem/haar past!
Haar slogan is: Onderneem iedere dag iets nieuws, moet je eens kijken wat er gebeurd!
Jan Hindrik Hartman
Coach / Trainer
‌Oprechte optimalisator
Wil je oprechtheid en wil je vooruitgang? Dan wil je Jan Hindrik. Geef de beste man vijf minuten en je bent om. Deze oprechte optimalisator is kundig en heeft het beste met iedereen voor. Er zal geen moment zijn van twijfel, Jan Hindrik is wat je ziet en wat je krijgt. Ga met hem in gesprek en ervaar hoe het is om gehoord te worden en hoe woorden in daden worden omgezet. Hij gaat voor saamhorigheid, overeenstemming, samenspel en gaat tegelijkertijd geen uitdaging uit de weg. Ook niet als dat in eerste instantie een brug te ver lijkt voor de opdrachtgever.
Peter te Riele
Opleidingsdeskundige & Mindmapper.
Innovatieve talentontwikkelaar!‌
Peter houdt zich bezig met talentontwikkeling. Hij is van veel markten thuis. Of het nu gaat om metacognitie (leren leren), creatief denken of het optimaal ontwikkelen van de capaciteiten in een team of individu, hij vindt er bijna altijd een passend traject voor. Soms is dat een training of scholing, maar vaak kan een coachingstraject je ook ver brengen. Geloof in eigen kunnen, intrinsieke motivatie en individuele leerweg zijn daarbij sleutelbegrippen. Wie de lat hoog (niet te hoog) durft te leggen, kan ver komen. Peter kan daarbij assisteren. Niet zelden komen daar de mindmaps voorbij omdat ze op allerlei manieren processen in bedrijf of individu kunnen versnellen en zichtbaar maken.
Jerry Jansen
Applicatie beheerder
Alleskunner op ICT-gebied
Jerry is een rustige flexibele all-round ICT-beheerder en ontwikkelaar. Heb je ICT-problemen? Jerry heeft de oplossingen! Wil je iets speciaals ontwikkeld hebben? Jerry duikt er helemaal in en zorgt dat het voor elkaar komt! Op Jerry kun je bouwen!
Kristian van Drimmelen
Business Developer / Projectmanager / Offerte schrijver
Professor Proposal 
Een enthousiaste, jonge hond die zowel op papier als op het podium goed uit de verf komt. Kristian richt zich primair op verbinden en begrijpen. Zo kan hij behoeften gemakkelijk vertalen naar concrete oplossingen.
Samenwerkingsverbanden
Wij geloven in verbinding, daarom werken wij samen met verschillende partners. Stuk voor stuk succesvolle professionals die we heel goed kennen en die graag met ons samenwerken. Om zo elkaar te versterken, te inspireren en uit te dagen. Want samen bereik je meer. Door met hen waardevolle kennis te delen kunnen wij echt passend maatwerk leveren aan onze klanten.

Ook bij onze partners stroomt het gedachtegoed van de MIOO-filosofie van EPAHS door de aderen. We zijn volledig op elkaar ingewerkt. Dus kiest u ervoor uw organisatie door ons te laten optimaliseren, dan heeft u altijd EPAHS als direct aanspreekpunt.
Pro Change Solutions
De ommezwaai
Zelf aan het stuur
JH Training en coaching
Naar de Home pagina
Koelmalaan 350 | Unit 1.1 | 1812 PS Alkmaar |  info@epahs.nl | 088-5017100